Obnoviť stránku

BenQ MX726

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BenQ MX726

DLP projektor MX726 od známej spoločnosti BenQ s vysokým kontrastom 11 000: 1 zaistí perfektný ostrosť vašich prezentácií. Vďaka svietivosti až 4 000 ANSI lúmenov môžete projektor použiť bez problémov aj za bežného denného svetla bez zatemnenie projekčné miestnosti. Prepojenie so zdrojom video signálu zabezpečuje dvojica HDMI konektorov, D-Sub (VGA) rozhranie, S-Video, kompozitný vstup alebo LAN.

Tešiť sa môžete aj podpore 3D, kde projektor podľa rozpoznaného typu 3D obsahu automaticky vyberie vhodný 3D formát. Cez rozhranie MHL môžete pohodlne zrkadliť obrazovku z vášho Android zariadenia priamo na projekčnú plochu. Nechýba ani 10 W reproduktor pre dokonale krištáľový zvuk.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká svietivosť umožňuje projekciu aj za denného svetla
  • Predĺžená životnosť lampy vďaka niekoľkým Eco riešeniam
  • Možnosť zrkadlenie obrazovky z Android zariadenia
  • Podpora 3D
  • Správa aj údržba za použitia LAN

Úsporný predovšetkým

Funkcia BenQ SmartEco inteligentne nastavuje výkon lampy pre maximálnu úsporu energie pri zachovaní ideálneho jasu a kontrastu. Režim LampSave šetrí lampu projektora až o 50% a tým predlžuje jej životnosť.

Ak prezentujúca potrebuje odvrátiť pozornosť na seba, ponúka sa funkcia EcoBlank, ktorá zníži výkon lampy o 70%. Do tohto režimu takisto prejde projektor automaticky po 3 minútach, kedy nedetekuje žiadny obrazový signál. Spotreba zariadenia v pohotovostnom režime činí len 0,5 W, čo opäť predlžuje životnosť lampy a šetrí vaše peniaze za energiu.

Komfortne cez LAN

Podpora LAN Control prostredníctvom systémov Crestron RoomView, PJ-Link a AMX umožňuje správcom IT účinne a efektívne vykonávať každodennú údržbu a opravy projektorov. Ďalej zabezpečuje kompletný prístup a ovládanie každého projektora priamo z ich pracovných staníc.

Funkcia LAN Display umožňuje pre ovládanie a zobrazenie použiť iba jediný ethernetový kábel. Jednoducho prepojíte notebook s projektorom a môžete začať prezentovať.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1024 × 768
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1200 px
Kontrast 11 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 127 cm (50 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 762 cm (300 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť 2 941,18 h (122,55 d)
Životnosť lampy v ECO 6 372,55 h (265,52 d)
Výkon lampy 280 W
Hlučnosť 37 dB
Maximálna spotreba 370 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie RJ-45 (LAN), Slúchadlový výstup, Audio vstup

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video
Ostatné vstupy/výstupy LAN, Audio jack výstup, Audio jack vstup

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na stôl

Rozmery

Šírka 31,4 cm
Výška 11,6 cm
Hĺbka 21,6 cm
Hmotnosť 3,3 kg
Kód:  WX407j
Produktové číslo:  9H.JCM77.23E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18