Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Bellissima 11855 Sublime curls

Garancia najlepšej ceny
53,90 €

Bellissima 11855 Sublime curls

Dajte šancu vlnám. Kónická kulma Bellissima má nenahraditeľnú úlohu v živote tých žien, ktoré chcú zdôrazniť svoj šarm a získať luxusne vlnité vlasy kedykoľvek a kdekoľvek. Táto verná pomocníčka s hodnotou príkonu 64 W je typická svojou zúženou hlavou. Ide o klasickú kulmu bez pomocnej klipsy na prichytenie vlasov, ale finálny styling je úplne prirodzený a máte ho hotový v priebehu chvíľky. Priemer hlavy 25 mm signalizuje, že náleží medzi široké kulmy, ktoré sa výborne uplatnia najmä pri dlhých vlasoch. Kulma na vlasy je opatrená kvalitným povrchom z keramiky, tá sa vyznačuje maximálnou šetrnosťou k ošetrovaným vlasom, preto sa ju nemusíte báť použiť, ani keď máte jemnejšie vlasy. Príjemnou vlastnosťou je rozhodne relatívne krátky čas rozohriatia, Bellissima 11855 Sublime curls je tak už za 30 s v pohotovosti, nie je potrebné ju teda zapínať s dlhým časovým predstihom. Aby ste si poistili, že výsledok bude na jednotku, navoľte si preferovanú teplotu podľa typu vlasov. Kulma na vlasy Bellissima vám poskytne 3 teplotné stupne, ktoré v maxime dosiahnu až 210 °C. Pri jemných vlasoch je dobré dodržiavať teplotu nižšiu, aby sa nespálili, husté a ťažké naopak vyžadujú teplotu vyššiu. Súčasťou starostlivosti je aj možnosť ionizácie, ktorá zlepšuje kvalitu vlasov, dodáva im krásu a lesk.

Kulma na vlasy Bellissima 11855 Sublime curls ...
Kulma na vlasy Bellissima 11855 Sublime curls ...

Rozhodujúce prednosti kulmy na vlasy Bellissima 11855 Sublime curls

  • Kónická kulma na vlasy Bellissima na neodolateľné a prirodzené vlny
  • Materiál: Keramika
  • Regulácia teploty podľa typu vlasov až do 210 °C
  • Počet teplôt: 3
  • Kulma na vlasy sa nahreje za 30 s
  • Poistka vo forme automatického vypnutia pri nečinnosti
  • Jednoduchá obsluha kulmy
  • Prívodný kábel je dlhý 1,8 m
  • Priemer kulmy na vlasy: 25 mm

Vyšperkované funkcie kulmy na vlasy Bellissima 11855 Sublime curls

S poistkou vo forme automatického vypnutia nie je potrebné sa už obávať, že odídete z domu bez toho, aby ste kulmu vypli. Sama sa po určitom čase šikovne vypne. Pohodlnú obsluhu dopĺňa prívodný kábel, keďže meria 1,8 m, takže sa nemusíte tlačiť v blízkosti zásuvky. Vašu pozornosť priláka aj elegantný dizajn, ktorý rozveselí aj obyčajnú kúpeľňu. Vďaka LCD displeju budete mať prehľad o najdôležitejších informáciách.

Kulma na vlasy Bellissima 11855 Sublime curls ...

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kónická

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 30 s
Príkon 64 W
Počet teplôt 3
Max. teplota 210 °C
Dĺžka prívodného kábla 1,8 m
Priemer 25 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie, Ionizácia, LCD displej

Farba

Farba Čierna, Ružová
Kód:  BELLkl56
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  11855

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06