Obnoviť stránku

Bellabeat Leaf Urban Silver

3,0 1 hodnotení

Bellabeat Leaf Urban Silver


Bellabeat Leaf Urban Silver

Ideálny módny doplnok s množstvom inteligentných funkcií

Bellabeat Leaf Urban v striebornom vyhotovení je inteligentný šperk s elegantným dizajnom, ktorý môžete nosiť ako náramok, sponu či prívesok na krk. Poskytuje prehľad o vašom zdravotnom stave a užitočné pripomienky na jeho zlepšenie. Dokáže monitorovať vašu dennú aktivitu, kvalitu spánku, stresové situácie a priebeh menštruačného cyklu. V prípade stresových situácií vám ponúkne dychové cvičenia na upokojenie. Všetky informácie môžete prehľadne sledovať na vašom smartfóne pomocou aplikácie Bellabeat.


Kľúčové vlastnosti inteligentného prívesku Bellabeat Leaf Urban Silver

  • Predikcia stresu a jeho riešenie pomocou meditačných cvičení
  • Detekcia kvality spánku a menštruačného cyklu
  • Ukladanie dát počas 14 dní
  • Synchronizácia Bellabeat s inteligentným telefónom pomocou Bluetooth
  • Bellabeat aplikácia podporuje iOS a Android
  • Výdrž batérie až 6 mesiacov
  • Odolný proti vode IPX6
Bellabeat Leaf Urban Silver

Bellabeat Leaf Urban Silver

Celodenný monitoring aktivít vďaka citlivým snímačom

Batéria v inteligentnom prívesku Bellabeat Leaf Urban poskytuje výdrž až 6 mesiacov a potom ju stačí vymeniť za novú. Bellabeat Leaf Urban je aktívny 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Neustále monitoruje vaše kroky, prejdenú vzdialenosť a spálené kalórie. K notifikáciám a denným cieľom vám Leaf zabezpečí aj upozornenia vďaka vibračnému motorčeku. Náramok Bellabeat tiež disponuje odolnosťou proti vode IPX6.

Kód:  Bellaa003
Produktové číslo:  HT-20LF-SL-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12