Obnoviť stránku

Belkin Vue Sleeve černé

Príslušenstvo k tovaru

Belkin Vue Sleeve černé

Jedinečné puzdro Belkin Pleat Sleeve pojme okrem populárnej čítačky elektronických kníh aj všetky potrebné príslušenstvo.Ľahko do neho uložíte nabíjačku, alebo dodatočné osvetlenie.Jeho skladaný dizajn umožňuje jednoduché prispôsobenie prenášanému obsahu.Keď to potrebujete, puzdro sa mierne roztiahne.Keď nie, tak sa vráti do pôvodnej polohy a bude výborne obopínať uložené zariadenia.
Belkin Pleat Sleeve je vyrobené z odolného a ľahčeného neoprénu, ktorý zaisťuje výbornú ochranu.Zároveň je ľahko manuálne umývateľný.O elimináciu nechceného poškriabaniu sa stará mäkká vnútorná podšívka.Bezpečie obrazovky zase navyšuje zosilnený panel v priestore displeja.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Ľahké prevedenie
Bezpečné uzavretie
Skladaný dizajn umožňuje uložiť aj príslušenstvo
Mäkká prešívaná podšívka
Vystužený panel chráni obrazovku
Umývateľné v ruke
Prevedenie:
Farba:čierna
Materiál:neoprén
Kompatibilita:Amazon Kindle 3
Kód:  BE331e6
Produktové číslo:  F8N519-BKW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13