Obnoviť stránku

Belkin USB/dual micro 2x2,1 A

4,7 28 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Belkin USB/dual micro 2x2,1 A

Dvojité nabíjanie

Belkin USB/dual micro je duálna nabíjačka do auta určená pre iPhone či iPad, v ktorej môžete nabíjať dve zariadenia naraz. Vyznačuje sa ľahkosťou, kompaktnosťou a skladnosťou, takže je perfektným doplnkom na cestovanie. Vybavená je rýchlonabíjacím portom USB (2,1 A) pre najrýchlejšie nabitie vášho zariadenia.

Dvojité nabíjení
Kompatibilita

Kompatibilita

Umožňuje nabíjať väčšinu inteligentných telefónov (vrátane iPhone 5), tabletov (vrátane iPadu), čítačiek kníh a ďalšej elektroniky. Svetelný indikátor ukazuje stav nabíjania. Súčasťou balenia je vyberateľný kábel s Lightening Apple konektorom, ktorý môžete použiť kdekoľvek, napr. na nabíjanie cez PC alebo sieťovú nabíjačku.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
iPhone 5
iPad mini
iPad 4th gen
iPod touch 5th gen
iPod nano 7th gen

Nabíjanie:
10 W - 2,1 A - 5 V

Obsah balenia:
nabíjačka
kábel s Lightening Apple konektorom

Parametry a specifikace
Kód:  BE328g61
Produktové číslo:  F8J071bt04-BLK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12