Obnoviť stránku

Belkin USB 230V MIXIT ^ Metallic Travel kit biela

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Belkin USB 230V MIXIT ^ Metallic Travel kit biela

Nabíjačka Belkin pre napájanie mobilných zariadení je vybavená 6 koncovkami pre použitie takmer v každej krajine na svete. Nechýba kompatibilita pre celú Európu vrátane Británie, Severnú Ameriku či veľkú časť Ázie. S týmto kitom sa Vám tak už nestane, že si nebudete môcť nabiť svoje zariadenia.

Kľúčové vlastnosti

  • USB nabíjačka do siete
  • 6 koncoviek pre použitie na celom svete
  • Buďte pripravení pre každú krajinu
  • Vhodná pre smartphony aj tablety
  • Pripojenie cez USB konektor

Vhodná aj pre tablety

Nabíjačka v sebe kĺbi spoľahlivosť, moderný dizajn a kompaktné tvary. S mobilným zariadením sa prepája pomocou USB kábla (nie je súčasťou balenia). Stačí si zvoliť koncovku pre krajinu, kde sa nachádzate. Nabíjačka poskytuje výstupný prúd 2,4 A a je teda vhodná aj na nabíjanie náročnejších zariadení, napríklad tabletu.

Automaticky rozpozná zariadenie

Vďaka svojej univerzálnej čipovej sade, je táto nabíjačka kompatibilná s takmer akýmkoľvek zariadením, ktoré sa nabíja cez USB kábel. Čipová sada automaticky rozpozná zariadenia ktoré sú zapojené, takže budete môcť začať nabíjanie bez akéhokoľvek nastavovania.

6 koncoviek umožní pripojenie v:
Kontinentálna Európa
Veľká Británia
Severná Amerika
Austrália
Čína
India
Malajzia
Stredný Východ

Kód:  BE328f8b8a
Produktové číslo:  F8M967btWHT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11