Obnoviť stránku

Belkin USB 230V BOOST UP biela

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Belkin USB 230V BOOST UP biela

Nabíjačka Belkin na ľahké a maximálne rýchle napájanie mobilných zariadení v sebe kĺbi spoľahlivosť, kompaktnosť a skvelý vzhľad. Pracuje v akejkoľvek bežnej elektrickej zásuvke a so zariadením sa spojí pomocou kábla s USB koncovkou. Nabíjačka poskytuje výstupný prúd 2,4 A a je vhodná aj na nabíjanie tabletu.

Ale to nie je to, čo robí túto nabíjačku absolútne unikátnou. Okrem možnosti napojenia hneď dvoch USB káblov, ide o prítomnosť ďalšej klasickej zásuvky. Vďaka tomu vám pri zastrčení do elektrickej zásuvky nezaberie jej miesto. Používate doma aj dvojzásuvky? Ani to nie je pre túto nabíjačku žiadny problém, jednoducho pootočíte jej telom (až 360°) a miesto pod ňou je opäť voľné.

Parametre a špecifikácia:

Nabíjanie:
2× 2,4 A

Farebné vyhotovenie:
Biela

 
Kód:  BE328f8i4
Produktové číslo:  F8M102ca
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17