Obnoviť stránku

Belkin Sport-Fit 4,9" čierny

4,0 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Belkin Sport-Fit 4,9" čierny

Chodíte pravidelne behať alebo jazdíte na bicykli? Zaznamenajte si svoj výkon pomocou rôznych aplikácií pre smartphony. Jednoducho vložte svoj smartphone do športového puzdra Belkin a zapnite tréningovú aplikáciu. Puzdro, ktoré je zabezpečené pásom so suchým zipsom, si pripevníte na vašu pažu a môžete vyraziť. Priehľadná fólia dovoľuje rýchle ovládanie zariadenia s dotykovým displejom. Puzdro je určené pre zariadenia s uhlopriečkou do 4,9".

Kľúčové vlastnosti

  • Pre zariadenia s uhlopriečkou do 4,9"
  • Športové puzdro ideálne na behanie či jazdu na bicykli
  • Zaznamenajte svoj športový výkon
  • Chráni váš smartphone pred pádom a nečistotami
  • Pás so suchým zipsom pre pohodlné nosenie

Pre komfortné nosenie

Výhodou je, že aj napriek umiestnenie smartphonu do puzdra k nemu môžete pripojiť slúchadlá a počúvať hudbu. Vďaka tomu, že nemusíte zariadenie držať vo vašej dlani, sa môžete plne sústrediť na váš športový výkon. Puzdro je zhotovené z veľmi príjemného materiálu a je veľmi ľahké. Tiež je ozabezpečené reflexnými prvkami, ktoré oceníte pri športovaní za zníženej viditeľnosti.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Univerzálne
Kód:  BE330g9j
Produktové číslo:  F8M952btC00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09