Obnoviť stránku

Belkin Slim-Fit Plus Armband čierne

3,8 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Belkin Slim-Fit Plus Armband čierne


Športujte pohodlne s vaším iPhonom

Slim-Fit Plus Armband pre iPhone 5 nielen, že chráni váš telefón, keď cvičíte, ale je aj neuveriteľne pohodlný pri nosení. Perfektne padnúci štíhly dizajn vám nebude prekážať, takže úplne zabudnete, že ho máte na sebe. Môžete sa tak plne sústrediť na tréning a nie na vaše zariadenie.

Sportujte pohodlně s vaším iPhonem

Perfektní materiály

Perfektné materiály

Slim-Fit Plus Armband pre iPhone 5 je vyrobený z elastického neoprénu, ktorý sa dá ručne prať a je perforovaný pre vyššiu priedušnosť. Obal prilieha tesne na pažu a umožňuje neobmedzený prístup k obrazovke zariadenia bez pridania zbytočného objemu navyše. Reflexné prvky zasa zvýšia vašu bezpečnosť na ulici.


Padne každému

Slim-Fit Plus Armband pre iPhone 5 je navrhnutý s väčším pútkom na popruhu, a to z dvoch dôvodov: je tak ľahšie prispôsobiť nastavenie šírky, aby veľkostne presne padla, a za druhé, zabraňuje nechcenému priškripnutiu alebo podráždeniu kože.

S puzdrom Slim-Fit Armband nebudú vaše slúchadlá už nikdy prekážať. Ich uchytenie je integrované do popruhu, prebytočnú dĺžku kábla tak jednoducho oviniete na puzdre.

Padne každému

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple
Model zariadenia iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE (2016), iPhone SE (2020), iPhone SE (2022)

Typ a materiál

Materiál Kov
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  BE330f46
Produktové číslo:  F8W299vfC00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06