Obnoviť stránku

Belkin Quilted krémové

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Belkin Quilted krémové

Puzdro Belkin Quilted Cover poskytne vášmu prístroju iPad Air nielen efektívnu ochranu, ale aj praktický stojan. Postará sa o vynikajúcu ochranu pri prenášaní tabletu, a zabráni tak škrabancom a jeho poškodeniu vplyvom nárazov. Samozrejmosťou je jemná vnútorná podšívka pre šetrnú ochranu dotykovej obrazovky. Nechýba ani rohy z mäkkej gumy , Ktoré ďalej navyšujú ochranu tabletu a magnetické uzatváranie , Ktoré drží puzdro pevne uzavreté.
Možnosť zloženia púzdra do stojanu vám umožní komfortne sledovať displej prístroja. Drážkovanie na vnútornej strane dovolí prispôsobiť uhol naklopenia vašim predstavám. Puzdro vás v neposlednom rade poteší elegantným prešívaným dizajnom aj ľahkým a tenkým spracovaním.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Integrovaný stojan
Kód:  BE331j72c
Produktové číslo:  F7N073B2C01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06