Obnoviť stránku

Belkin OmniView SOHO VGA&PS/2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Belkin OmniView SOHO VGA&PS/2

Nový Belkin KVM OmniView SOHO prepínač ponúka aktualizovaný dizajn a možnosť zdieľať jeden monitor, klávesnicu a myš na dvoch počítačoch.Teraz navyše môžete k prepínaču pripojiť jeden set reproduktorov a využiť môžete aj zdieľaný USB slot.Oproti predchádzajúcim KVM prepínačom od spoločnosti BELKIN nájdete v tomto výrobku tiež všetku kabeláž.
SOHO KVM prepínač zvyšuje efektivitu a produktivitu či už doma alebo v kancelárii pomocou redukcie periférií a kabeláže.Zariadenie je ideálny hlavne pre užívateľov, ktorí pracujú na notebooku a doma majú ešte stolový počítač alebo pre tých, ktorí potrebujú pracovať na naprstarom a novom desktopu.Medzi oboma pripojenými počítačmi veľmi jednoducho prepínate ovládačom na stole, s dvojfarebnou diódou indikujúca práve pripojený PC.Prepínač nainštalujete pomocou pripojených káblov v troch jednoduchých krokoch.Nie je potrebný žiadny softvér.
Parametre a špecifikácie:
Počet podporovaných počítačov: 2
Podporované monitory:
VGA
Maximálne podporované rozlíšenie:
2048 x 1536 @ 65 Hz
Prepínanie portov:
aktívne prepínanie portov
tlačidlové prepínanie
klávesové skratky
Spôsob pripojenia periférií:
Monitor:VGA
Klávesnica:PS/2
Myš:PS/2
Audio:3,5 mm jack
Rozmery základne:
317 x 139 x 139 mm.
Hmotnosť základne:
670 g.
Zapuzdrenie:
Plast

Kód:  NX370a4
Produktové číslo:  F1DS102Jea

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12