Obnoviť stránku

Belkin MIXIT ChargeSync Dock – strieborná

4,5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Belkin MIXIT ChargeSync Dock – strieborná

Jednoduchá synchronizácia

Nabíjajte a synchronizujte váš iPhone 5 alebo iPod touch (5. generácia) s kompaktným a štýlovým dockom Belkin MIXIT ChargeSync.

Jednoduchá synchronizácia
Rýchle nabíjanie

Rýchle nabíjanie

Na použitie stačí ak prepojte dock s notebookom pomocou USB kábla a vložíte do neho váš iPhone alebo iPod. Nabíjanie bude ešte rýchlejšie ak prepojíte konektor s adaptérom do elektronickej siete (nabíjačka nie je súčasťou balenia).

Nabíjanie aj v obale

Aj keď máte na svojom zariadení obal, vloženie do docku bude jednoduché aj s ním,  a to bez obmedzenia funkčnosti reproduktorov, Lightning konektora alebo výstupu pre slúchadlá. Na dosiahnutie najlepších výsledkov je ale lepšie vybrať vaše zariadenie z obalu pred vložením do dokovacej stanice.

Nabíjanie aj v obale
Elegantné vyhotovenie

Elegantné vyhotovenie

V elegantnom hliníkovom vyhotovení bude dock aj štýlovým dizajnovým prvkom.

Kód:  BE328f35c1
Produktové číslo:  F8J045bt

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14