Obnoviť stránku

Belkin Micro USB čierna

4,7 66 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Belkin Micro USB čierna

Už nikdy nemusíte trpieť vybitými batériami. S najrýchlejšími mobilnými nabíjačkami Belkin BOOSTUP, na použitie doma alebo v aute a určenými pre aktívny život na cestách, budete mať vždy potrebnú energiu. Elegantný kompaktný dizajn neruší a môžete sa vďaka nim pripojiť k sieti prakticky kdekoľvek, takže dobitie energie vášho zariadenia je vždy na dosah.

Superrýchle nabíjanie

Nabíjanie mobilných zariadení je rýchlejšie, ako kedykoľvek predtým. O 40 % rýchlejšie, aby sme boli presní. Pripojte tablet iPad Air alebo iPad 4. generácie do domácej nabíjačky Belkin BOOSTUP a majte plnú energiu z 0 na 100 % batérie iba za 6,2 hodiny, v porovnaní s 10,3 hodinami s bežnou 5 W nabíjačkou.

 

Superrychlé nabíjení
 
Drobné rozměry
 

Drobné rozmery

Autonabíjačka Belkin BOOSTUP nie je len veľmi rýchla, ale aj veľmi malá. Zapojte ju do zapaľovača na palubnej doske a bez problémov splynie s okolím. A váži iba 15 gramov, teda menej, ako mince vo vašom vrecku.

 

Univerzálna nabíjačka

Použite ultrarýchlu nabíjačku Belkin BOOSTUP s vaším káblom Lightning/USB na synchronizáciu alebo nabíjanie vášho telefónu alebo tabletu. Alebo pripojte svoj kábel s 30-pinovým konektorom na nabíjanie ďalších Apple zariadení. Je to tá najšikovnejšia nabíjačka, keď máte vy, alebo vaši pasažieri viacero rôznych zariadení na nabíjanie.

 

Univerzální nabíječka
 
Inteligentní řešení
 

Inteligentné riešenia

Nabíjajte váš smartfón alebo tablet vždy bez obáv v mobilnej nabíjačke Belkin BOOSTUP a nikdy neriešte problémy, ako sú napr. napäťové rázy, ktoré by mohli poškodiť či úplne zničiť vaše drahé mobilné zariadenia. Inteligentná logika so zabudovaným snímačom napätia detekuje problémy v el. sieti a chráni tak vaše zariadenie.

Nadštandardné vyhotovenie

Belkin odborníci na kvalitu idú nad rámec stanovených nutných noriem pre maximálnu spokojnosť spotrebiteľov, životného prostredia aj bezpečnosti a každý uvedený produkt na trhu musí spĺňať vlastný súbor testov na zabezpečenie požadovanej kvality.

Nadstandardní provedení
 
Vysoce kvalitní
 

Vysoko kvalitná

V otázke kvality sú nekompromisní. To je dôvod, prečo má každá mobilná nabíjačka Belkin BOOSTUP záruku na pripojené zariadenia. Ak je váš telefón, tablet alebo iné elektronické zariadenie poškodené elektrickým prepätím, zatiaľ čo je správne pripojené k našej nabíjačke, zariadenie vám opravíme alebo vymeníme. Viac informácií nájdete na belkin.com/surge/cew.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Najrýchlejšia nabíjačka na trhu
  • Elegantný kompaktný dizajn
  • Praktická pre viac ľudí s rôznymi zariadeniami
  • Bezpečnostná poistka Belkin
  • Záruka na pripojené zariadenia

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ nabíjačky Do auta
Originálna/alternatívna Alternatívna

Výkon a prúd

Výkon 24 W
Maximálny prúd hlavného výstupu 2,4 A

Vstupy a výstupy

Počet výstupov 1

Vlastnosti

Vlastnosti Prepäťová ochrana, Podpäťová ochrana, Indikácia nabíjania

Farba

Farba Čierna, Zelená
Kód:  BE328f8k
Produktové číslo:  F8J054btBLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17