Obnoviť stránku

Belkin Micro USB 1A, čierna

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Belkin Micro USB 1A, čierna

Už nikdy nemusíte trpieť opäť vybitými batériami u vašich mobilných zariadení. S najrýchlejšími nabíjačkami Belkin, určenými pre použitie v aute, budete mať vždy potrebnú energiu. Elegantný kompaktný dizajn neruší a môžete ich použiť v akomkoľvek aute so zapaľovačom, takže dobitie energie pre vaše zariadenie je vždy na dosah.

Kľúčové vlastnosti

  • USB nabíjačka do autozapaľovača
  • Elegantný kompaktný dizajn
  • Bezpečnostná poistka Belkin
  • Záruka na pripojené zariadenia
  • Kábel USB / micro USB v balení (1,2 m)

Univerzálna nabíjačka

Nabíjajte vždy bez obáv váš smartphone alebo tablet v nabíjačke do auta Belkin a nikdy neriešte problémy, ako sú napríklad napäťové rázy, ktoré by mohli poškodiť či úplne zničiť vaše drahé mobilné zariadenie. Inteligentná logika so zabudovaným snímačom napätia detekuje problémy v el. rozvodoch a chráni tak vaše zariadenie. Nabíjačka umožňuje aj pripojenie kábla s 30pin konektorom pre nabíjanie zariadení Apple.

 
Kód:  BE328f8k2
Produktové číslo:  F8M711bt04-BLK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13