Obnoviť stránku

Belkin LiveAction smerový mikrofón

Belkin LiveAction smerový mikrofón

Smerový mikrofón Belkin LiveAction je skvelým príslušenstvom pre zachytávanie ozvučených videí a hlasových poznámok prostredníctvom vášho iPhone 4/4S.Pripája sa k audio konektoru telefónu, a ihneď po inštalácii zlepší výrazne schopnosť zvukového záznamu vášho iPhonu.Ponúka smerový režim snímania pre zachytenie pestrého zvuku koncertov a živých vystúpení, a super-smerové nastavenie pre nahrávanie prednášok a poznámok s dokonalou čistotou.Stačí si zvoliť nastavenie, zamerať zdroj, a následne začať nahrávať v profesionálnej kvalite.
Pracuje s LiveAction App
Mikrofón spolupracuje s proprietárne aplikáciíLiveAction.Ak máte vytvorený videoklip alebo hlasový záznam, ktorý chcete zdieľať s vašimi priateľmi, intuitívne ovládacie prvky na obrazovke vám umožní nahrať je priamo na Facebook, alebo zaslať prostredníctvom e-mailu, aby bolo nutné otvoriť ďalší program.Aplikáciu LiveAction môžete tiež využívať samostatne ako primárny aplikáciu pre záznam videa a zvuku iPhonom.

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilita:
iPhone 4, iPhone 4S
Vlastnosti:
Smerové a Super-smerové nastavenie pre dokonale zameraný záznam
Prenosný - vojde do vrecka
Systém uchytenia odolný voči nárazom
Intuitívne rozhranie aplikácie
Použiteľné s puzdrom
Kód:  NX371a6
Produktové číslo:  F8Z818cw

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07