Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Belkin HDMI 2.1

4,9 21 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Belkin HDMI 2.1

HDMI kábel od spoločnosti Belkin je absolútnou novinkou na trhu, ktorá ako prvá zavádza nový štandard označovaný ako tzv. „ultra high speed“ HDMI. Čo to znamaná? Jednoduchou vec – výrobca sa chváli priepustnosťou kábla, ktorá dosahuje až 48 GB/s. Kábel je vyrábaný ako súčasť príslušenstva k novej Apple TV 4K. Pripojiť ho však možno aj k iným zariadeniam s klasickými HDMI konektormi. Vysoká priepustnosť tohto kábla je tak skôr investíciou do budúcnosti, ktorá bude v znamení zväčšujúcich sa dátových objemov, ktoré bude treba preniesť.

Kľúčové vlastnosti video kábla Belkin HDMI 2.1

  • Tzv. Ultra High Speed ??HDMI kábel
  • Priepustnosť až 48 GB/s
  • Podpora rozlíšenia až 4 096 × 2 160 pixelov
  • Podpora formátu vysokého dynamického rozsahu Dolby Vision
  • Zakončenie štandardnými HDMI konektormi – je tak zaistená spätná kompatibilita
 
 
 
Kód:  NX207b40d
Produktové číslo:  AV10175bt2M-BLK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03