Obnoviť stránku

Belkin CoolSpot Anywhere Ultra

3,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Belkin CoolSpot Anywhere Ultra

Výkonná a štýlová chladiaca podložka dokáže pohodlne ochladiť váš notebook a zaistí tak jeho pohodlné používanie a dlhšiu životnosť.Od konkurenčných podložiek sa odlišuje použitím rovno dvojica ventilátorov, ktoré neustále odvádza teplý vzduch zo spodnej aj zadnej časti.Tým je zaistená nepretržitá cirkulácia vzduchu a to, aj keď notebook s podložkou položíte na mäkký povrch ako je gauč či deka.
Patentovaná technológia AirFlow Wave navyše zaistí rovnomerné rozptýlenie vzduchu, ktorý prúdi pod notebookom.Podložka je ergonomicky tvarovaná pre pohodlné používanie na lone a gumový prúžok v spodnej časti zabraňuje skĺznutiu notebooku z podložky.Napájanie prebieha štandardne cez rozhranie USB.
Parametre a špecifikácie:
Napájanie:
cez USB
Chladenie:
2x ventilátor
Rozmery:
kompatibilné s MacBook Air 11 "až MacBook Pro 17"
Kód:  BE020f3
Produktové číslo:  F5L103cw

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18