Obnoviť stránku

Belkin Classic Folio čierne

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Belkin Classic Folio čierne

Kvalitne spracované puzdro v čiernej farbe dokonale ochráni váš exkluzívny iPhone 6 Plus. Účinne tlmí nárazy pri pádoch, aby sa prístroju nič nestalo. Telefón si tak zachováva dlhú životnosť a vzhľad ako nový. Rovnako tak sa do telefónu nedostane prach a iné nečistoty a môžete zabudnúť aj na škrabance na tele aj displeji. Telefón je v puzdre pevne usadený, preto nevypadne.

Praktický stojan na váš pracovný stôl

Postavte puzdro jednoduchým pohybom do pozície stojanček a premeňte tak svoj telefón počas chvíľky na televízor. Pohodlne sa usaďte a sledovanie videa či čítanie vašej obľúbenej knižky môže začať. Vďaka tenkému a ľahkému vyhotoveniu sa ľahko zmestí do každej tašky bez pridania zbytočného objemu naviac. Veľmi príjemný vzhľad len ďalej skrášli celý prístroj. Samozrejmosťou sú otvory na reproduktor, fotoaparát a pod. Vnútri nechýba priestor na zasunutie kreditnej karty.

  • Nadčasový dizajn skvele padne k iPhonu 6 Plus
  • Chráni pri pádoch, proti prachu aj nečistotám
  • Prémiová kvalita vyhotovenia
  • Priestor na kreditnú kartu
Kód:  BE330j2b1
Produktové číslo:  F8W623btC00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11