Obnoviť stránku

Belkin Case + Stand for Apple Pencil

Belkin Case + Stand for Apple Pencil

Vlastníte ceruzku Apple Pencil a potrebujete ju mať vždy po ruke a zároveň v bezpečí? Potom vám iste príde vhod Belkin Case + Stand for Apple Pencil, ktoré poskytne perfektné riešenie pre uloženie Apple Pencil a jej príslušenstva. Ochranný kufrík zase ceruzku Apple ochráni vo vašej taške na cestách a súčasne uchová jeho príslušenstvo bezpečne v priradených odkladacích priestoroch. 

Kľúčové vlastnosti stojančeku a puzdra Belkin pre Apple Pencil

  • Odkladacie priestory pre Apple Pencil a príslušenstvo
  • Extra hrot na ceruzku Apple
  • Apple Pencil cap
  • Stojan Apple Pencil
  • Vysoko lesklý exteriér s ochranným vekom
  • Tkaná podšívka pre zvýšenú ochranu
  • Silikónový držiak hrotu

Dokonalá ochrana pre ceruzku Apple Pencil

Kompaktné a minimalistické puzdro Belkin Case bolo vytvorené s ohľadom na ochranu a jednoduché použitie. Funguje tiež ako ochranný stojan, takže máte vaše Apple Pencil vždy v dosahu, či už ste v kancelárii alebo kdekoľvek inde. Špeciálne navrhnuté priehradky obsahujú nabíjací adaptér, extra hrot Apple Pencil tip a Apple Pencil cap. Magnetický kryt chráni Apple Pencil a príslušenstvo, keď ho uložíte do kabelky alebo batohu.

Usporiadajte si svoju pracovnú plochu

S týmto krásnym a elegantným podstavcom si vždy ceruzku elegantne odložíte. Stojanček Stand for Apple Pencil drží ceruzku v ideálnej pozícii a zároveň ju chráni pred nechceným poškodením. Výhodou je tiež silikónový držiak hrotu, ktorý poskytuje dodatočnú ochranu pre špičku pera.

 
Kód:  BE328f35a6
Produktové číslo:  F8J206btGRY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07