Obnoviť stránku

Belkin Car Vent Mount

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Belkin Car Vent Mount

Univerzálnosť a kompatibilita je hlavnou devízou tohto držiaka. Široký rozsah pojme väčšinu päťpalcových smartfónov s možnosťou uchytenia do vetracích otvorov v automobile. Otočný kĺb o 180° umožňuje otáčať smartfón doľava alebo doprava, takže voľba zobrazenia aplikácií na výšku alebo na šírku je len čisto vás.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre telefóny až do 5,5"
  • Jednoduchá montáž do väčšiny vetracích otvorov
  • Prakticky držiak napájacieho kábla pre ľahký prístup k telefónu

Všetko na dosah

Vďaka svojej univerzálnosti sa držiak hodí pre telefóny iPhone, Samsung, LG, Lumia a ostatné telefóny až do veľkosti 5,5". Držiak sa ľahko pripojí k výpustu klimatizácie, takže ho budete mať neustále na dosah ruky. Otočný kĺb plní funkciu nastavenia presnej pozície presne podľa vašich požiadaviek. Samozrejmosťou je priestor pre nabíjačku s praktickým držiakom, nabíjanie za jazdy preto nebude problém.

Kód:  NX370b8b
Produktové číslo:  F7U017bt
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02