Obnoviť stránku

Belkin Bluetooth Music Receiver HD

4,5 2 hodnotení

Belkin Bluetooth Music Receiver HD

Rozšírte svoj domáci systém o bezdrôtové prehrávanie prostredníctvom Bluetooth. Budete môcť komfortne počúvať hudbu zo smartfónu, tabletu alebo notebooku. Ak vaše zariadenie obsahuje NFC, stačí jediný dotyk na okamžité spárovanie. Ak máte inteligentný telefón s operačným systémom Android (aspoň 4.0) môžete si stiahnuť zadarmo aplikáciu Belkin BT pre intuitívne používanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšírenie existujúceho audiosystému o Bluetooth
  • Pracuje s rôznou Bluetooth elektronikou
  • Stačí dotyk zariadenia s NFC
  • Nezmenený zvuk cez digitálne výstupy
  • K dispozícii aj analógový výstup (RCA)

Digitálne aj analógové pripojenie

Hodí sa k malým reproduktorom na stole, soundbarom aj celým domácim kinám. Prijímač totiž ponúka dva HD audio výstupy, ktoré poskytujú výnimočnú kvalitu zvuku. Na výber máte klasický koaxiálny audio výstup aj digitálny optický. Pri prenose týmito cestami nehrozí žiadna strata detailov. V ústrety menej zložitým a starším zariadeniam ide RCA.

Obsah balenia:
HD Bluetooth® Music Receiver
Napájací adaptér
Káblová redukcia 3,5 mm/RCA
Digitálny koaxiálny HD audio kábel

 
Kód:  BE332b
Produktové číslo:  G3A2000cw
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14