Obnoviť stránku

BEKO WTV 8602 X0

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

BEKO WTV 8602 X0

Spoľahlivá automatická práčka BEKO WTV 8602 X0 s predným plnením nájde svoje uplatnenie v každej domácnosti. Na jedno vypranie pojme celých 8 kg špinavej bielizne. Práčka patrí do najlepšej možnej energetickej triedy A+++, ovláda sa veľmi ľahko predovšetkým pomocou otočného voliča, tlačidiel a LCD displeja, ktorý vás zároveň informuje o všetkých prebiehajúcich pracích úkonoch. Práčka disponuje 12 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby bolo šetrne postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Práčka je vybavená špeciálnym Hi-Tech kúrením, kde je teleso pokryté vrstvou niklu a jeho životnosť je tak až 100 krát vyššia. Iste poteší aj nízka hlučnosť, ktorá sa pohybuje okolo 56 dB.

 

Kľúčové vlastnosti práčky Beko

  • Cenovo dostupná automatická práčka na 8 kg bielizne
  • Vysoko efektívna energetická trieda A+++
  • Systém AquaFusion na efektívne využitie pracieho prostriedku
  • S-shape bočné steny pre väčšiu stabilitu
  • Hi-tech kúrenie – 100× dlhšia životnosť oproti klasickým vykurovacím telesám
  • PET – prídavná funkcia na odstránenie zvieracej srsti
  • BabyProtect – program detská starostlivosť
  • Program na čistenie práčky

Moderné funkcie a programy práčky Beko

Praktická funkcia AquaFusion zaručí, že takmer všetok prací prostriedok bude využitý na pranie a nedochádza tak k zbytočným stratám a plytvaniu peňazí. Ďalej stojí za zmienku napríklad program Tmavá bielizeň, ktorý garantuje trvanlivo temnú čiernu farbu aj po mnohých praniach, či program BabyProtect, ktorý zaručí perfektné vypranie a plákanie, čím zaručí perfektnú hygienickú nezávadnosť dojčenského oblečenia. Pre ďalšiu úsporu času tu máme aj program Xpress Super Short, ktorý zvládne efektívne vyprať až 2 kg bielizne a to už za 14 minút! To ale nie je všetko. Na svoje si totiž prídu aj milovníci domácich maznáčikov, pretože je tu prítomná aj prídavná funkcia PET. Tá sa veľmi efektívne a pritom šetrne postará o zbavenie chlpov z bielizne.

Kód:  BEPR019
Produktové číslo:  7178584000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18