Obnoviť stránku

BEKO WTV 7602 B0

4,5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BEKO WTV 7602 B0

Denný Express
 

Denný Express – ideálny pre veľké rodiny

Potrebujete vyprať veľmi málo špinavej bielizne? Potom si vyberte program Denný Express, ktorý vyperie plnú práčku pri 30 °C len za 28 minút.


Xpress Super Shot

Tento program je ideálny na bleskové vypranie malého množstva bielizne. Stačí len 14 minút a 2 kg oblečenia budú pripravené na ďalšie nosenie.

Xpress Super Short
 

Vyprané prádlo
 

Radostné pranie

Práčka je vybavená systémom AquaFusion, ktorý dokáže takmer 100% pracieho prostriedku využiť na pranie. Prášok sa tak zbytočne neodplavuje pri vypúšťaní, tak ako pri bežných práčkach. Určite tiež uvítate Hi-Tech kúrenie, ktoré je pokryté vrstvou niklu, ktorá dokonale chráni proti korózii.

Maximálne výsledky s minimálnou spotrebou

Práčka Beko vám zaistí dokonalú starostlivosť o vaše obľúbené oblečenie. Či chcete čo najšetrnejšie vyprať váš obľúbený sveter alebo potrebujete vyprať škvrny od vína z vašich bielych šiat. Práčka Beko vám vždy ponúkne program na mieru.

Pračka BEKO WTV 7602 B0
 

Hlavné vlastnosti

  • Predom plnená a úsporná práčka
  • 15 programov
  • Systém BabyProtect
  • Bezpečnosť prevádzky je zaistená detským zámkom
 
Kód:  BEPR2
Produktové číslo:  7179382900
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17