Obnoviť stránku

BEKO WMY 61083 SK PTLB1

Príslušenstvo k tovaru

BEKO WMY 61083 SK PTLB1

Spredu plnená práčka od popredného výrobcu domácich spotrebičov BEKO vyniká veľmi nízkou spotrebou, radom inovatívnych technológií, skvelými funkciami a moderným dizajnom. Vyberte si spotrebič, na ktorý sa môžete vo všetkom spoľahnúť. Práčka patrí do energeticky úsporné triedy A +++, preto predstavuje maximálne šetrné riešenie do každej domácnosti. Disponuje tiež kvalitným a veľmi tichým Smart invertorovým motorom s dlhodobou životnosťou. Vďaka objemovému bubnu môžete naraz vyprať až 6 kilogramov bielizne. Navoliť možno 1000 odstredivých otáčok za minútu.

kľúčové vlastnosti

  • Tichý invertorový motor s dlhou životnosťou
  • Systém AquaFusion zabezpečí 100% využitie pracieho prostriedku
  • System automatického riadenia spotreby vody šetria financie aj životné prostredie
  • Elektronické vyváženie náplne pre tiché, stabilné a maximálne efektívny odstreďovania
  • Funkcie odloženého štartu pre komfortné plánovanie pracieho cyklu
  • Program BabyProtect pre šetrné a starostlivé pranie detských odevov a príslušenstvo
  • PET funkcie pre dokonalé odstránenie zvieracej srsti

Pre šetrnú starostlivosť o vaše bielizeň

Jednou z predností je jednoduché ovládanie, všetko komfortne nastavíte pomocou otočného voliča. O jednotlivých režimoch, nastavených funkciách a zostávajúcom čase do konca cyklu vás informuje prehledný LED displej. Vybrať si môžete z 16 dômyselne navrhnutých programov, ako je napríklad špeciálny režim na tmavé prádlo, vlnu, ručné pranie pre veľmi jemné materiály, super rýchly program, BabyProtect s extra pláchaním ai. Chovateľa zvierat poteší funkcia PET pre dokonalé odstránenie zvieracej srsti. S funkciou odloženého štartu môžete prací cyklus pohodlne naplánovať dopredu.

Šikovné funkcie a technológie

Spotrebič je vybavený inovatívnou technológiou AquaFusion, vďaka ktorej je zabezpečené 100% využitie pracieho prostriedku. Systém elektronického vyváženia náplne zaistí efektívne rozloženie bielizne vnútri bubna, zaručuje nižšie vibrácie, menej hluku a maximálnu stabilitu počas odstreďovania. Vďaka automatickému riadenie spotreby využije práčka len také množstvo vody, ktoré zodpovedá typu a množstva vloženej bielizne.

Kód:  SKBEPR015
Produktové číslo:  7146741600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06