Obnoviť stránku

BEKO HIC 85502 TX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO HIC 85502 TX

Do veľkej kuchyne a na časté varenie pre veľkú rodinu vám nebude stačiť varná doska klasických rozmerov. Práve pre vás pripravili v spoločnosti Beko túto jedinečnú 80 cm varnú dosku s 5 varnými zónami, a to vrátane nielen oválnej, ale aj hranatej! Ide o výrobok, ktorý vsádza nielen na moderný vzhľad, ale aj na kvalitu, variabilitu a ergonomickosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká, 80 cm varná doska s 5 zónami
  • Moderný vzhľad s antikorovým rámčekom
  • Dotykové ovládanie TouchSlider
  • Indikátor on/off
  • Časovač
  • 4 × booster
  • Oválna, rozšírená aj hranatá varná zóna

Príprava jedla sa stane radosťou

Pre užívateľov je pripravený naozaj kvalitný výrobok, na ktorý sa budete môcť spoľahnúť. Pomocou premysleného a esteticky zvládnutého displeja s dotykovým ovládaním TouchSlider ovláda všetkých 5 varných zón, z toho 4 s Boosterom. Nechýba indikátor on/off, časovač, detská poistka, funkcia bezpečného vypnutia, zobrazenie zvyškového tepla atď. Príprava vašich obľúbených pokrmov bude s touto varnou doskou vyložene potešením. Dajte svojej kuchyni moderný vzhľad a staňte sa ďalším spokojným zákazníkom tejto rokmi overenej značky.

Bonus zadarmo, skvelé recepty od Beka s Romanom Vaňkom

Roman Vaněk a kuchári z Pražského kulinárskeho inštitútu pre vás pripravili už niekoľko kuchárok, ktoré určite dobre poznáte. Spoločne s Bekom vybrali niekoľko receptov, vďaka ktorým môžete príjemne prekvapiť svojich blízkych. Nechajte sa inšpirovať kuchárkami, ktoré si môžete bezplatne stiahnuť.

Vianočné kuchárky oživujúci tradičné štedrovečerné pokrmy:

Silvestrovské ozvláštnenie tradičných drobných jednohubiek:

 
Kód:  BHI04j
Produktové číslo:  HIC85502TX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07