Obnoviť stránku

BEKO GNE 114612 X

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO GNE 114612 X

 

Americká chladnička BEKO 114612X je voľne stojaca kombinovaná Side by Side chladnička v antikorovom vyhotovení. Chladnička je zaradená do energetickej triedy A+ a jej spotreba energie dosahuje 1,246 kWh za 24 hodín. Objem chladiacej časť dosahuje 385 litrov, mraziacej časti 155 litrov a Multizone má objem 91 litrov.  

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+
  • Chladenie No frost
  • Antikorové vyhotovenie
  • Automatické odmrazovanie
  • Sklenené police
  • Antibakteriálna ochrana Ag+
  • Variabilná Multizone
  • Aktívne modré svetlo

Obrovský objem

Chladiaca časť má dve zásuvky pre zeleninu osvietené svetlom Active Fresh Blue Light, dve zásuvky "nulová zóna" s objemom 25 litrov, tri police z tvrdeného skla a osem transparentných priehradok vo dverách. Veľkou výhodou chladiacej časti je aktívny ionizátor, antibakteriálne tesnenie dverí a antibakteriálna ochranná vrstva Ag+.
Mraziaca časť obsahuje tri zásuvky a jej výhodou je elektronická regulácia výkonu a No Frost technológia - beznámrazový systém, takže už nebudete musieť odmrazovať. Mraziaci výkon dosahuje 13 kg za 24 hodín a jeho akumulačná doba je 15 hodín. Určite oceníte výrobník ľadových kociek na ochladenie vášho obľúbeného nápoja. 

Jedinečná Multizone

Variabilná zóna kombinovaná Side by Side chladničky obsahuje dve police z tvrdeného skla a jednu zásuvku. Tiež oceníte jedinečnosť tejto zóny - elektronickú reguláciu teploty a možnosť nastaviť ju ako chladničku, mrazničku alebo nulovú zónu. Teplotu v tejto časti je možné nastaviť od -24 °C do +10 °C.

Funkcie a technológie:

Active Dual Cooling systém
Moderná chladiaca technológia, ktorá poskytuje ideálnu úroveň vlhkosti a teploty a poskytne tie najlepšie podmienky na uchovanie potravín. Vďaka oddelenému systému chladenia a cirkulácie vzduchu v chladničke a mrazničke zostávajú potraviny dlhšie čerstvé a zároveň sa nemiešajú ich pachy a vône.

No Frost
Systém No Frost eliminuje tvorbu ľadu vnútri spotrebiča, čo znamená, že odmrazovanie už nie je potrebné. Tento systém nielen umožňuje bezproblémové a jednoduché použitie chladničky, ale tiež poskytne správnu teplotu na skladovanie potravín.

Multizone priestor
Špeciálny priestor, ktorý môžete použiť v závislosti na vašich potrebách ako mrazničku alebo chladničku. Teplotný rozsah od -24 °C do +10 °C umožní, že budete mať vždy miesto pre čerstvé výrobky alebo mrazené potraviny. Chladnička Beko teda ponúka optimálne miesto na skladovanie potravín za všetkých okolností, a len vy môžete rozhodnúť, či chcete viac priestoru pre chladničku alebo mrazničku.

Active Fresh Blue Light
Svetlo s modrou farbou zabezpečuje pokračovanie procesu fotosyntézy v čerstvom ovocí a zelenine. Vďaka tomuto systému nielen udržíte dlhšiu dobu sviežosť ovocia a zeleniny, ale aj zvýšite ich nutričné hodnoty.

Aktívny ionizátor
Ionizátor neutralizuje baktérie, vírusy a ďalšie faktory zodpovedné za nepríjemný zápach vnútri chladničky. Čistí teda cirkulujúci vzduch v komore prístroja, čo umožňuje dlhšie skladovanie potravín.

Protizápachový filter
Filter čistí cirkulujúci vzduch vnútri chladničky, čo eliminuje zápach a baktérie, aby uložené potraviny zostane dlhšie čerstvé.

Antibakteriálne tesnenie
Tesnenie vo dverách je obvykle ťažké udržiavať v čistote, čo z neho robí ideálne prostredie na rast baktérií. S pridaním antimikrobiálnych látok nielen tesnenia zostáva bez mikroorganizmov, ale vytvára antibakteriálnu bariéru chrániacu vnútro chladničky od nežiadúcich mikroorganizmov.

 
Kód:  SKBECHL018
Produktové číslo:  7248243782
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16