Obnoviť stránku

BEKO CSA 29022

4,7 84 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BEKO CSA 29022

BEKO CSA 29022 je moderná kombinovaná chladnička s mrazničkou dole. S chladiacim objemom 175 litrov ponúka efektívne riešenie pre uloženie všetkých vašich potravín. Využiť môžete police z tvrdeného skla, zásuvku z priehľadného plastu na ovocie a zeleninu alebo dverné priehradky pre účinné vychladenie nápojov v stabilnej polohe. Mraznička ponúka priestranné zásuvky, aby všetko vaše mäso a zelenina zostali vždy čerstvé. Majte svoje potraviny vždy organizované a starostlivo uskladnené.
Chladnička sa radí k energeticky úspornej triede A+, preto vyniká nízkou spotrebou a šetrí vaše financie. Vybavená je chytrou technológiou antibakteriálneho tesnenia, čím si udržuje trvalú životnosť a bráni vzniku škodlivých mikroorganizmov. Výhodu predstavujú tiež optimálne rozmery a moderný dizajn, vďaka ktorým spotrebič ľahko zapadne do interiéru každej kuchyne.

Kód:  FAC2703c
Produktové číslo:  CSA29022
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13