Obnoviť stránku

BEKO CSA 24023

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO CSA 24023

Voľne stojaca dvojdverová chladnička s mrazničkou má mechanické ovládanie. Ponúka úspornú prevádzku, pretože je zaradená do energetickej triedy A+. Chladiaci priestor s objemom 142 l je vybavený tromi sklenenými policami a širokou zásuvkou na ovocie a zeleninu. Dvere chladničky majú 2 poličky a zatváraciu priehradku. Mraznička má vnútorný objem 87 l. Disponuje kapacitou mrazenia 3,5 kg za 24 hodín a akumulačným časom 18 hodín. Určite privítate antibakteriálnu úpravu tesnenia dverí, ktorá ochráni potraviny pred baktériami a plesňami. Majte vaše potraviny dokonale chladené alebo mrazené s touto praktickou chladničkou.

Hlavné prednosti

  • Energetická trieda A+
  • Antibakteriálna úprava tesnenia dverí
  • Praktický priestor na mliečne výrobky
  • Transparentná zásuvka na zeleninu
  • Automatické odmrazovanie chladničky

Ľahké uskladnenie potravín

Chladnička vám ponúka veľkú možnosť uskladnenia rôznych druhov potravín a surovín vďaka praktickým priestorom a policiam. Na hornej časti dverí chladničky je umiestnená nádoba s priehľadnými stenami, ktorá poskytuje skvelé miesto na uskladnenie mliečnych výrobkov. Vďaka svojim vlastnostiam ich tiež chráni pred vysychaním. Chladnička ďalej disponuje zásuvkou, ktorá uchováva zeleninu dlhšie čerstvú sa stále s lahodnou chuťou, a to vďaka ideálnej teplote, ktorá je v tomto priestore udržiavaná. Určite oceníte, že je nádoba z priehľadného materiálu, takže máte vždy dokonalý prehľad o obsahu zásuvky bez zbytočného vysúvania. Ak by ste potrebovali niekedy otočiť otváranie dverí na druhú stranu, tak to možno ľahko vykonať vďaka pripraveným otvorom na obojstranné závesy dverí.

Kód:  BECHL27
Produktové číslo:  CSA24023
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12