Obnoviť stránku

BEKO CS 230020

3,6 13 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BEKO CS 230020

Skvelý prehľad

BEKO je moderná kombinovaná chladnička s mrazničkou dole. S chladiacim objemom 164 litrov ponúka efektívne riešenie na uloženie všetkých vašich potravín. Využiť môžete police z tvrdeného skla a zásuvku z priehľadného plastu na ovocie alebo zeleninu. Oceníte aj dverové priehradky na drobnejšie produkty a spodnú priehradku na účinné vychladenie nápojov v stabilnej polohe. Na zaistenie lepšej prehľadnosti má chladnička vnútorné LED osvetlenie. Mraznička s objemom 87 litrov ponúka tri priestranné zásuvky a mraziacu kapacitu okolo 5 kilogramov za 24 hodín.

Energetická úspora

Chladnička sa radí do energeticky úspornej triedy A+, preto vyniká nízkou spotrebou, ktorá šetrí vaše financie. Vybavená je inteligentnou technológiou antibakteriálneho tesnenia, čím si udržuje vysokú životnosť a zabraňuje vzniku škodlivých mikroorganizmov. Výhodu predstavujú aj optimálne rozmery, nízka hlučnosť, moderný dizajn a automatické odmrazovanie. Akumulačná doba - teda doba skladovania pri poruche - poteší 18 hodinovou istotou.

Kód:  FAC2704j
Produktové číslo:  CS230020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03