Obnoviť stránku

BEKO CBI 7702 HCA

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BEKO CBI 7702 HCA

BEKO CBI 7702 HCA je špičková vstavaná kombinovaná chladnička s mrazničkou dole. S chladiacim objemom 189 litrov ponúka efektívne riešenie na uloženie všetkých vašich potravín. Využiť môžete 3 police z tvrdeného skla, zásuvku z priehľadného plastu na ovocie a zeleninu alebo dverové priehradky na účinné vychladenie nápojov v stabilnej polohe. Navyše disponuje unikátnou nulovou zónou, aby vaše mäso a zelenina zostalo vždy čerstvé. Mraznička s objemom 55 litrov poskytuje 3 praktické zásuvky z priehľadného plastu. Majte svoje potraviny vždy zorganizované a starostlivo uskladnené od nápojov až po vajíčka. 
Chladnička sa radí do energeticky úspornej triedy A+, preto vyniká nízkou spotrebou a šetrí vaše financie. Vybavená je inteligentnou technológiou automatického odmrazovania. Ľahko ju nastavíte pomocou komfortného elektronického ovládania. Oceníte aj veľmi tichú prevádzku, ktorá vás nebude rušiť pri ostatných činnostiach v miestnosti. Výhodu predstavujú optimálne rozmery, vďaka ktorým spotrebič ľahko zapadne do interiéru každej kuchyne. Elegantný a zároveň štýlový dizajn chladničky v bielom vyhotovení si ihneď zamilujete.

Kód:  FAC3352
Produktové číslo:  CBI7702HCA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04