Obnoviť stránku

Beggs 4 dojčenské mlieko, 800 g

4,9 8 hodnotení
20,90 €

Beggs 4 dojčenské mlieko, 800 g

Dojčenské mlieko Beggs ponúka zloženie, ktoré sa podobá materskému mlieku, preto je ideálne na zdravý vývoj vášho bábätka. Dobrou voľbou bude batoľacie dojčenské mlieko pre staršie a aktívne deti od 24 mesiacov, ktorým treba ponúknuť výživné a sýte mlieka na ich zdravý vývoj. Toto od výrobcu Beggs bolo vyrobené s hmotnosťou 800 g a v balení nájdete 1 ks. Mlieko bez sóje a palmového oleja sa bude vášmu dieťatku pozdávať.

Zaujímavé prednosti dojčenského mlieka Beggs 4 dojčenské mlieko, 800 g

  • Dodá deťom správne živiny na ich vývoj
  • Dojčenské mlieko Beggs je radené medzi batoľacie mlieka
  • Umelé mlieko radu Beggs môžete ponúknuť bábätku od 24 mesiacov
  • Bez sóje a palmového oleja
  • Umelé mlieko Beggs ponúka hmotnosť 800 g
  • Balenie obsahuje 1 ks

Ďalšie informácie o zložení dojčenského mlieka Beggs

Umelé mlieko s kravským mliekom podporí výživu vášho bábätka dôležitými látkami.

Zloženie

Laktóza (z MLÉKA), demineralizovaná syrovátka v prášku (z MLÉKA), rostlinné oleje (slunečnicový, kokosový, řepkový), sušené odtučněné MLÉKO, sušené plnotučné MLÉKO 10,19 %, maltodextrin, galakto-oligosacharidy (z MLÉKA) 4,1 %, fosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, chlorid sodný, chlorid draselný, tri-magmesium dicitrát, síran železnatý, hydroxid vápenatý, síran zinečnatý, hydrogenfosforečnan draselný, síran měďnatý, síran manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný, frukto-oligosacharidy 0,35 %, L-askorbát sodný, cholin chlorid, meso-inositol, DL-α-tokoferyl-acetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, thiamin hydrochlorid, retinylacetát, pyridoxin hydrochlorid, kyselina listová, riboflavin, fytomenadion, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin, kukuřičný sirup, olej z Crypthecodinium cohnii, taurin, emulgátor (slunečnicový lecitin), antioxidanty (koncentrát směsi tokoferolů, askorbyl palmitát), L-karnitin-L-tartrát, bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium animalis subsp.lactis; 1,5x107 cfu/g). Alergeny jsou označeny velkým písmem a tučně. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 800 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Bez sóje, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Beggs

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 24 mesiacov
Kód:  BABY21171
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  08594214760048

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06