Obnoviť stránku

BeeWi Bluetooth Smart Plug

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BeeWi Bluetooth Smart Plug

Snívate o inteligentnej domácnosti, kde všetky spotrebiče môžete ovládať jediným pohybom prsta? S inteligentnou zásuvkou BeeWi Smart Plug sa tento sen stane skutočnosťou. Stačí prepojiť zásuvku cez bluetooth rozhranie s vaším mobilným zariadením a všetky nastavenia budete mať na dosah ruky.

Ovládajte spotrebiče jedným prstom

Pomocou inteligentnej aplikácie BeeWi Smart Pad môžete ovládať všetky funkcie zásuvky priamo z vášho telefónu alebo tabletu. Prepojte zásuvku s kúrením a jednoducho regulujte jeho teplotu jednoduchým pohybom prsta na vzdialenosť až 30 metrov. So snímačom pohybu môžete tiež automaticky zapínať a vypínať svetlá, ak senzor zásuvky zaznamená nejakú aktivitu.

BeeWi Bluetooth Smart Plug

Úplná kontrola

Zásuvka umožňuje priame ovládanie pomocou rozhrania bluetooth smart, ktoré má dosah až 30 metrov. K dispozícii sú senzory teploty a vlhkosti s možnosťou zaznamenania ich histórie do mobilnej aplikácie.

BeeWi Bluetooth Smart Plug

Šetrite energiu

So zásuvkou BeeWi Smart Plug navyše ušetríte energiu vďaka možnosti plánovania aktivácie a deaktivácie zapojených spotrebičov.


Parametre a špecifikácia

Dosah

Dosah 30 m

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Využitie

Oblasť využitia Elektroinštalácia
Kód:  BWI001
Produktové číslo:  BBP200A1EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18