Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEDO Ajax StarterKit 2 biely

5 1 hodnotení
Zľavnené -6 %
576,90 € 611,90 €

BEDO Ajax StarterKit 2 biely

Inteligentné zabezpečenie vášho domova pomocou setu BEDO Ajax StarterKit 2

Bezpečnostný set BEDO Ajax StarterKit 2 spoľahlivo ochráni vašu domácnosť pred vlámaním, požiarom alebo zaplavením vodou. Jednotlivé komponenty na prvý pohľad zaujmú elegantným dizajnom a prvotriednou používateľskou prívetivosťou vďaka inteligentnej aplikácii BEDO Ajax, s ktorou systém ľahko a rýchlo nakonfigurujete. Sada zahŕňa BEDO Ajax Hub 2, BEDO Ajax MotionCam, BEDO Ajax DoorProtect alebo BEDO Ajax SpaceControl. Samozrejme máte možnosť dokúpiť aj ďalšie komponenty.


Kľúčové vlastnosti bezpečnostného setu BEDO Ajax StarterKit 2, biele vyhotovenie

  • Moderná ochrana domácnosti
  • Bezpečnostný set zahŕňa centrálnu riadiacu jednotku, bezdrôtový detektor pohybu a ovládaciu kľúčenku
  • BEDO Ajax Hub s GSM alebo Ethernet pripojením
  • Komunikačný protokol Jeweller (prenos signálu až na vzdialenosť 2 000 m)
  • Inteligentná aplikácia BEDO Ajax pre jednoduchú konfiguráciu a prehľad o systéme z pohodlia smartfónu
  • Vysoká úroveň zabezpečenia podľa normy ČSN EN 50131
  • Všetky zariadenia setu sú dodávané s batériami
  • Podpora platforiem Android a iOS s aktualizáciami softvéru zdarma

Štartovacia sada s modernizovanou centrálnou jednotkou

Nová vylepšená verzia centrálnej jednotky Hub 2 zabezpečovacieho systému BEDO Ajax. Komunikuje so všetkými ďalšími snímačmi a prvkami systému a prepája ich s vašou aplikáciou. Najväčšou novinkou je očakávaná komunikačná technológia BEDO Ajax Wings. Nová verzia hubu je pripojená k pomocou 3 nezávislých komunikačných kanálov a možno na ňu pripojiť ešte viac používateľov a kamier.

BEDO Ajax StarterKit 2

BEDO Ajax Hub 2

Hub 2 je druhou generáciou centrálnej jednotky systému BEDO Ajax. Dokáže sa k nej pripojiť až 50 používateľov, 100 komponentov systému, 25 videokamier a vytvoriť až 32 scenárov. Centrálna jednotka je pripojená k internetu pomocou Ethernetového pripojenia a ako záložný zdroj slúžia 2 sloty na SIM karty. Pri výpadku elektrickej energie vydrží Hub 2 až 16 hodín pracovať na batériu.

BEDO Ajax StarterKit 2

BEDO Ajax MotionCam

MotionCam je snímač pohybu vybavený kamerou, ktorá pri spustení poplachu vyfotí sekvenciu snímok. Na snímkach v aplikácii BEDO Ajax vidíte, čo poplach spustilo. MotionCam je vyrobený, aby chránil vaše bezpečie, nie aby narušoval vaše súkromie. Detektor vypína kameru, akonáhle deaktivujete bezpečnostný systém. Fotky sú okamžite zašifrované, bezpečne uložené a nie sú nikým analyzované. Vďaka pokročilým technológiám a technológii SmartDetect dokáže filtrovať domácich miláčikov, ktorí nepresahujú výšku 50 cm.

Ajax DoorProtect

BEDO Ajax DoorProtect

Detektor je vybavený miniatúrnymi high-end senzormi a bezdrôtovou komunikáciou, vďaka ktorej umožňuje zabezpečenie okien a dverí na niekoľkých podlažiach budovy. Kryt detektora je navyše chránený proti sabotáži a disponuje spoľahlivým jazýčkovým kontaktom s viac ako 1 000 000 spínacích cyklov bez zlyhania.

BEDO Ajax StarterKit 2

BEDO Ajax SpaceControl

Kľúčenka s diaľkovým ovládaním BEDO Ajax SpaceControl umožňuje jednoduché ovládanie zabezpečovacieho systému jednoduchým stlačením tlačidla. V krízovej situácii je možné diskrétne spustiť tichý poplach tiesňovým tlačidlom. K dispozícii je tiež indikácia stavu systému pomocou červenej a zelenej LED diódy.

Vzdialený prístup a konfigurácia cez inteligentnú aplikáciu BEDO Ajax

Inteligentná aplikácia BEDO Ajax bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostného setu, ale aj pre pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyššie) a MacOS.

Prepojenie s mobilnou aplikáciou

Bezpečný domov na dosah ruky

Prepojením zariadenia BEDO Ajax s mobilnou aplikáciou môžete prijímať okamžité notifikácie  pri detekcii nebezpečenstva, aktivovať video verifikáciu IP kamerami, zobrazovať detailné informácie o stave systému či získavať pravidelné aktualizácie zdarma. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie maximálne pohodlné a intuitívne.

Jednoduchá inštalácia

BEDO Ajax sa ľahko inštaluje

Vďaka unikátnemu držiaku SmartBracket, ktorý pripevníte na stenu alebo strop, je inštalácia komponentov BEDO Ajax maximálne jednoduchá a rýchla. Komponenty sú dodávané s predinštalovanými batériami, vďaka čomu vám ušetria veľa času. Inteligentná aplikácia vám pomocou interaktívneho manuálu pomôže s voľbou vhodného umiestnenia zariadenia.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie GSM, Ethernet
Protokol Jeweller

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Typ detekcie

Typ detekcie pohybu

Počet zariadení

Max. počet zariadení 100

Obsah balenia

Obsah balenia centrálna jednotka, PIR snímač, Kľúčenka, senzor na dvere a okná
Kód:  Bdo_m20v_013
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  16583
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02