Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEDO Ajax Sada Rodina čierny

Doručenie na
predajňu zadarmo
830,54 €

BEDO Ajax Sada Rodina čierny

Inteligentné zabezpečenie vášho domova pomocou setu BEDO Ajax Rodina

Bezpečnostný set BEDO Ajax Rodina spoľahlivo ochráni vašu domácnosť pred nezvanými návštevami. Jednotlivé komponenty na prvý pohľad zaujmú elegantným dizajnom a prvotriednou používateľskou prívetivosťou vďaka inteligentnej aplikácii BEDO Ajax, s ktorou systém ľahko a rýchlo nakonfigurujete. Sada zahŕňa BEDO Ajax Starter Kit, BEDO Ajax HomeSiren, BEDO Ajax MotionProtect, BEDO Ajax SpaceControl a BEDO Ajax Keypad. Samozrejme máte možnosť dokúpiť aj ďalšie komponenty.


Kľúčové vlastnosti bezpečnostného setu BEDO Ajax Rodina, čierne vyhotovenie

  • Moderný bezpečnostný systém pre vašu domácnosť
  • Bezpečnostný set zahŕňa centrálnu riadiacu jednotku, detektor otvorenia okien alebo dverí, 2× bezdrôtové čidlo pohybu, 2× ovládaciu kľúčenku, bezdrôtovú ovládaciu klávesnicu a domácu sirénu
  • BEDO Ajax Hub 2 s GSM alebo Ethernet pripojením
  • Komunikačný protokol Jeweller (prenos signálu až na vzdialenosť 2 000 m)
  • Inteligentná aplikácia BEDO Ajax pre jednoduchú konfiguráciu a prehľad o systéme z pohodlia smartfónu
  • Vysoká úroveň zabezpečenia podľa normy ČSN EN 50131
  • Všetky zariadenia setu sú dodávané s batériami
  • Podpora platforiem Android a iOS s aktualizáciami softvéru zdarma

Základná sada pre zabezpečenie domácnosti

Súčasťou sady BEDO Ajax Rodina je detektor otvorenia dverí a okien, detektor pohybu a kľúčenka s diaľkovým ovládaním BEDO Ajax SpaceControl. Systém sa dá rozšíriť o ďalšie komponenty ako sú napr. rôzne alarmy, detektor ohňa, detektor úniku vody, klávesnica pre zabezpečenie systému atď. Všetky komponenty disponujú 2. stupňom zabezpečenia podľa STN EN 50131 a ponúkajú teda vyššiu úroveň zabezpečenia.

BEDO Ajax Set Rodina

BEDO Ajax Hub 2

Centrálna jednotka poplašného zabezpečovacieho systému BEDO Ajax disponuje GSM a Ethernet pripojením so zdieľaným prístupom až pre 50 používateľov a s maximálnym počtom 100 pripojených zariadení. Komunikačný protokol Jeweller umožňuje spojenie komponentov s BEDO Ajax Hub 2 na vzdialenosť až 2 000 m, vďaka čomu predbehne štandardné technológie WiFi a ZigBee.

BEDO Ajax Set Rodina

2× BEDO Ajax MotionProtect

Inteligentný PIR detektor BEDO Ajax MotionProtect spoľahlivo zachytí pohyb v miestnosti na vzdialenosť až 12 metrov. Vďaka pokročilému algoritmu SmartDetect ignoruje pohyb domácich maznáčikov, prievan a ďalšie príčiny falošných poplachov. Citlivosť detekcie je možné nastaviť v 3 úrovniach. Súčasťou balenia sú rovno dva pohybové senzory.

BEDO Ajax Set Rodina

BEDO Ajax DoorProtect

Detektor je vybavený miniatúrnymi high-end senzormi a bezdrôtovou komunikáciou, vďaka ktorej umožňuje zabezpečenie okien a dverí na niekoľkých podlažiach budovy. Kryt detektora je navyše chránený proti sabotáži a disponuje spoľahlivým jazýčkovým kontaktom s viac ako 1 000 000 spínacích cyklov bez zlyhania.

BEDO Ajax Set Rodina

2× BEDO Ajax SpaceControl

Kľúčenka s diaľkovým ovládaním BEDO Ajax SpaceControl umožňuje jednoduché ovládanie zabezpečovacieho systému jednoduchým stlačením tlačidla. V krízovej situácii je možné diskrétne spustiť tichý poplach tiesňovým tlačidlom. K dispozícii je tiež indikácia stavu systému pomocou červenej a zelenej LED diódy.

BEDO Ajax Set Rodina

BEDO Ajax HomeSiren

Akonáhle zlodej prekoná prvú vrstvu zabezpečenia - napríklad vchodové dvere, tak vďaka senzoru DoorProtect sa okamžite hlasno rozoznie alarm z bezdrôtovej sirény. Nepozvaný návštevník sa dá rýchlo na ústup.

BEDO Ajax Set Rodina

BEDO Ajax KeyPad

KeyPad je elegantná klávesnica, ktorá zjednoduší príchod domov každému členovi domácnosti. V aplikácii BEDO Ajax si nastavíte kód s dĺžkou 4 až 6 znakov, ktorým systém jednoducho zapnete, vypnete alebo nastavíte nočný režim.

Vzdialený prístup a konfigurácia cez inteligentnú aplikáciu BEDO Ajax

Inteligentná aplikácia BEDO Ajax bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostného setu, ale aj pre pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyššie) a MacOS.

BEDO Ajax Set Rodina

Bezpečný domov na dosah ruky

Prepojením zariadenia BEDO Ajax s mobilnou aplikáciou môžete prijímať okamžité notifikácie pri detekcii nebezpečenstva, aktivovať video verifikáciu IP kamerami, zobrazovať detailné informácie o stave systému či získavať pravidelné aktualizácie zdarma. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie maximálne pohodlné a intuitívne.

BEDO Ajax Set Rodina

BEDO Ajax sa ľahko inštaluje

Vďaka unikátnemu držiaku SmartBracket, ktorý pripevníte na stenu alebo strop, je inštalácia komponentov BEDO Ajax maximálne jednoduchá a rýchla. Komponenty sú dodávané s predinštalovanými batériami, vďaka čomu vám ušetria veľa času. Inteligentná aplikácia vám pomocou interaktívneho manuálu pomôže s voľbou vhodného umiestnenia zariadenia.


Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine

Pripojenie

Pripojenie GSM, Ethernet
Protokol Jeweller

Typ detekcie

Typ detekcie pohybu

Signalizácia

Hlasitosť signalizácie 105 dB(A)

Obsah balenia

Obsah balenia centrálna jednotka, PIR snímač, Diaľkové ovládanie, Kľúčenka, Siréna

Počet zariadení

Max. počet zariadení 100
Kód:  Bdo_m20v_010
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  P158
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08