Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BeautyRelax Pee & lift Premium čierna, ultrazvuková špachtľa

4,7 7 hodnotení
113,90 €

BeautyRelax Pee & lift Premium čierna, ultrazvuková špachtľa

Kozmetický prístroj v luxusnom vyhotovení je určený na ošetrenie pleti na profesionálnej úrovni aj v domácich podmienkach. Ultrazvuková špachtľa BeautyRelax Peel&lift Premium pre najnáročnejších klientov ponúka ultrazvukové vlny 24 kHz v režimoch čistenia pleti a liftingu, galvanický prúd, vibračnú mikromasáž, fotónové svetlo, aplikátor z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele pre extrémne dlhú životnosť, bezdrôtové nabíjanie, ochranu proti vode a najvyšší stupeň certifikácie a bezpečnosti používania. BeautyRelax Peel&lift Premium je kompaktný, malý a ľahký prístroj, a napriek tomu obsahuje všetko, čo ponúka plnohodnotné estetické štúdio. Kozmetická ultrazvuková špachtľa BeautyRelax Peel&lift Premium sa dobre drží a ľahko používa.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej ultrazvukovej špachtle BeautyRelax Peel&lift Premium, čierna

  • Prístroj má priaznivé účinky pre vašu pleť
  • Na neinvazívne bezbolestné ošetrenie bez akýchkoľvek nepríjemných pocitov
  • Malá, kompaktná a ľahká ultrazvuková špachtľa sa dobre drží a ľahko sa s ňou manipuluje
  • BeautyRelax Peel&lift Premium odstraňuje odumreté kožné bunky a nežiaduce rezíduá
  • Ultrazvukové vlny 24 kHz v režimoch čistenia pleti a liftingu
  • Kozmetická špachtľa BeautyRelax zvládne dokonalý peeling pleti až do hĺbky kožných pórov
  • Fotónové modré svetlo s vlnovou dĺžkou 465 nm
  • Ultrazvuková špachtľa BeautyRelax Peel&lift Premium účinne zapracuje kozmetické prípravky, séra a krémy do pokožky
  • Používanie prístroja pôsobí preventívne proti vzniku čiernych bodiek a upchávaniu kožných pórov
  • Aplikátor z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele zaručí extrémne dlhú životnosť
  • Liftingový efekt na jemné mimické vrásky a posilnenie pružnosti pleti
  • BeautyRelax Peel&lift Premium podporuje krvný obeh na stimuláciu lymfatického systému tváre
  • V luxusnom vyhotovení v čiernej farbe
  • Ochrana proti vode podľa štandardu IPX5
  • Kozmetický prístroj BeautyRelax Peel&lift disponuje bezdrôtovým nabíjaním
  • S časovačom

BeautyRelax Peel&lift Premium sa vyrovná profesionálnym kozmetickým prístrojom

Kozmetický prístroj BeautyRelax Peel&lift Premium ponúka úplne porovnateľné technické parametre ako ultrazvuková špachtľa, ktorú používajú profesionálne kozmetičky. Doprajte si dôkladne čistú a hladkú pleť kedykoľvek a v pohodlí vášho domova. BeautyRelax Peel&lift Premium garantuje špičkovú kvalitu ošetrenia, vysokú úžitkovú hodnotu a dlhú životnosť.

Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti BeautyRelax Peel&lift Premium prináša množstvo výhod

Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Peel&lift Premium prináša celý rad výhod. Hĺbkovo čistí kožné póry. Ponúkne vám intenzívnu ultrazvukovú masáž na zvýšenie pružnosti pleti. Prístroj BeautyRelax Peel&lift Premium má špeciálny tvar aplikačnej hlavice pre ľahký pohyb po pleti aj cez záhyby a nerovnosti. Podporuje lokálny krvný obeh najmä v oblasti okolo očí.

Kozmetický prístroj BeautyRelax Peel&lift Premium sa zameriava na estetické nedokonalosti

Kozmetický prístroj BeautyRelax Peel&lift Premium cieli na časté upchávanie kožných pórov a tvorbu čiernych bodiek v T zóne a najmä na nose. Pravidelné hĺbkové čistenie pleti ultrazvukom významne prispieva ako prevencia proti tvorbe akné. Veľkou plochou aplikátora možno stimulovať jemné metličkové vrásky s možnosťou dôkladného zapracovania výživových látok z kozmetických krémov a sér. Ultrazvukové vlny v špecifickej frekvencii odstránia všetky odumreté kožné bunky a rezíduá. Vaša pleť bude už po prvom ošetrení prístrojom BeautyRelax Peel&lift Premium voľne dýchať!

BeautyRelax Peel&lift Premium vám poskytne 3 účinné technológie ošetrenia pleti

S kozmetickým prístrojom BeautyRelax Peel&lift Premium je to rovnaké, ako keby ste mali v zásuvke hneď tri prístroje. Aplikačná hlavica generuje ultrazvukové vlny, fotónové modré svetlo a galvanický prúd. Technológie, ktoré patria v kozmetických salónoch medzi najpoužívanejšie! V režime pôsobenia ultrazvukových vĺn pri použití väčšej plochy hornej strany aplikátora si vaša pleť dopraje príjemnú vibračnú mikromasáž vyvolanú ultrazvukovými vlnami.

Prístroj BeautyRelax Peel&lift Premium má priaznivé účinky pre vašu pleť

Kozmetický prístroj BeautyRelax Peel&lift Premium generuje prostredníctvom aplikačnej hlavice ultrazvukové vlny. Frekvenčný kmitočet ultrazvuku 24 kHz je optimalizovaný na dosiahnutie požadovaného účinku bez poranenia pleti. Všetky nečistoty, zvyšky mejkapu a odumreté kožné bunky priľnú na hrote aplikátora prístroja BeautyRelax Peel&lift Premium. Ultrazvuk prenikne aj do tých najmenších záhybov a dokonale sa prispôsobí tvaru tváre. Druhá strana aplikátora pomocou ultrazvuku v kombinácii s galvanickým prúdom napomáha účinne zapracovať kozmetické prípravky s vysokou mierou efektivity.

Ultrazvukový prístroj na čistenie pleti BeautyRelax Peel&lift Premium ponúka 2 režimy galvanického prúdu

Na dosiahnutie ešte lepších výsledkov na ceste k čistej a žiarivej pleti je ultrazvukový prístroj na čistenie pleti BeautyRelax Peel&lift Premium vybavený funkciou galvanického prúdu. Aplikátor generuje galvanický prúd s kladným nábojom. Záporne nabité častice nečistôt sú priťahované aplikátorom ako magnet. Ultrazvukové vlny vytvoria v kombinácii s kladným nábojom vysoko účinný nástroj na rutinné ošetrenie pleti. Pravidelné prístrojové čistenie významným spôsobom prispieva k spomaleniu procesu starnutia pleti.

Záporná ionizácia – podporuje hĺbkovú výživu pleti

Záporný náboj napomáha penetrovať účinné látky z kozmetických sér do pokožky. Zabránite tak vyschnutiu na povrchu bez akéhokoľvek úžitku. Pripravte sa na absolútny turboefekt pre vašu kozmetiku vďaka prístroju BeautyRelax Peel&lift Premium. 

Kladná ionizácia priťahuje nečistoty

Nečistota je nabitá negatívnym nábojom a aplikačná hlavica tak vytvára naopak kladné ióny, ktoré priťahujú nečistoty ako magnet a vyťahujú na povrch, kde sa dajú ľahko odstrániť. Nečistota sa zachytáva nielen na povrchu pokožky, ale hlboko v póroch. Napriek tomu zohráva zásadnú úlohu v čistení pleti ultrazvuk.

Dve použitia aplikačnej hlavice BeautyRelax Peel&lift Premium

Aplikačná hlavica prístroja BeautyRelax Peel&lift Premium má špeciálne zakrivenie. Pleť môžete ošetriť hneď dvoma spôsobmi – hornou hranou aplikačnej hlavice alebo väčšou plochou aplikátora. Hornú hranu aplikátora využijete na intenzívne čistenie pleti. Väčšou plochou aplikátora možno veľmi účinne zapracovať kozmetické prípravky hlbšie do pleti. Zamerať sa môžete na jemné vlásočnicové vrásky s intenzívnou ultrazvukovou mikromasážou.

Ultrazvukový čistič pleti BeautyRelax Peel&lift Premium ponúka automatické programy bez zložitého nastavenia funkcií

Technológie prístroja BeautyRelax Peel&lift Premium sú naprogramované do 3 plne automatických režimov. Žiadne zložité zdĺhavé nastavenie. Ultrazvukový čistič pleti BeautyRelax má automatické program, ktoré poskytnú vašej pleti špičkové ošetrenie vo všetkých fázach: intenzívne hĺbkové čistenie, zapracovanie kozmetických prípravkov alebo intenzívnu ultrazvukovú mikromasáž jemných vrások!

CLEAN – ultrazvukové vlny doplnené o kladnú ionizáciu

Pomocou kozmetického prístroja BeautyRelax Peel&lift Premium ľahko odstránite odumreté kožné bunky a rezíduá. Na ošetrenie sa používa úzka horná plocha aplikačnej hlavice. Program je ideálny na hĺbkové čistenie pleti. 

ULTRA – kontinuálne a prerušované ultrazvukové vlny

Program ULTRA je ideálny na čistenie pleti alebo intenzívnu stimuláciu jemných vrások na dosiahnutie liftingového efektu. 

NUTRITION – ultrazvukové vlny doplnené o zápornú ionizáciu

Na ošetrenie pleti sa používa väčšia plocha hornej strany aplikátora. Program kozmetického prístroja BeautyRelax Peel&lift Premium je ideálny na zapracovanie kozmetických prípravkov pod hornú vrstvu pleti. Použiť môžete váš obľúbený kozmetický prípravok. 

BeautyRelax Peel&lift Premium má priaznivé účinky pre vašu pleť

  • Odstránenie odumretých kožných buniek a nežiaducich rezíduí
  • Dokonalý peeling pleti až do hĺbky kožných pórov
  • Funkčná prevencia proti vzniku čiernych bodiek a upchávaniu kožných pórov
  • Účinné zapracovanie kozmetických prípravkov, krémov a sér do pleti
  • Liftingový efekt na jemné mimické vrásky a posilnenie pružnosti pleti
  • Neinvazívne bezbolestné ošetrenie bez akýchkoľvek nepríjemných pocitov
  • Lokálna podpora krvného obehu na stimuláciu lymfatického systému tváre

Bezdrôtové nabíjanie prístroja BeautyRelax Peel & lift Premium

Koniec hľadania správnej strany konektora kábla na nabíjanie batérie. Kozmetický prístroj BeautyRelax Peel&lift Premium stačí len položiť na dobíjací stojan. Nabíjanie sa spustí automaticky. Jedno z technických riešení, ktoré zaisťuje ochranu prístroja proti vode v štandarde IPX5.


Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Akumulátorové

Typ

Typ Špachtľa

Technológia

Technológia Ultrazvuková

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť
Funkcie Automatické vypnutie, Časovač

Obsah balenia

Obsah balenia Nabíjací kábel, Nabíjací adaptér

Rozmery

Výška 175 mm
Šírka 52 mm
Hĺbka 20 mm

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások
Kód:  BEAMP962
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BR-1540

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16