Obnoviť stránku

BeautyRelax Fraxlift

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BeautyRelax Fraxlift

Dodajte vašej pleti mladší a zdravší vzhľad

Kozmetický prístroj BeautyRelax Fraxlift sa postará o neinvazívne ošetrenie pleti s omladzovacím efektom. Pokročilá technológia FMR (Fractional Multipolar Radiofrequency) je vhodná na všetky typy pleti a vďaka šetrnému ošetreniu nedochádza k nežiadúcim zmenám pigmentácie pokožky. Ihneď po dokončení procedúry môžete na pleť naniesť vaše obľúbené kozmetické prípravky.


Kľúčové vlastnosti kozmetického prístroja BeautyRelax Fraxlift

  • Rýchle, neinvazívne a šetrné ošetrenie pleti
  • Technológia FMR (frakčná multipolárna rádiofrekvencia)
  • Vhodné na všetky typy pleti
  • Eliminuje jemné aj hlboké vrásky
  • Regeneruje a podporuje tvorbu kolagénových a elastínových vlákien
  • Zmenšuje póry
  • Hojí jazvičky, akné a pozostatky po ňom
  • Zvýrazňuje prirodzené kontúry tváre
  • Po procedúre môžete ihneď použiť kozmetické prípravky
  • Vymeniteľná aplikačná hlavica

Frakčná multipolárna rádiofrekvencia

BeautyRelax Fraxlift je vybavený aplikačnou hlavicou so 144 elektródami, ktoré do vybranej oblasti prenášajú rádiofrekvenčnú energiu s optimálne zvoleným výkonom a vhodnou intenzitou. Elektrické pole sa počas jednej sekundy zmení až 86 100 000×. Ošetrenie týmto prístrojom prebieha formou tzv. pečiatkovania, vďaka ktorému je zabezpečené rovnomerné pokrytie celej tváre bez vynechaných miest.


Infračervené teplo

Aby bolo ošetrenie FMR technológiou efektívne, je dôležitý prenos tepla do pokožky pomocou infračervených lúčov s vlnovým rozsahom 4 až 14 mikrónov. Vďaka tomu lúče preniknú cez vrchnú časť pokožky do oblasti dermis, kde podporujú krvný obeh a látkovú výmenu lymfatického systému. Pri teplote 45 až 60 stupňov sa aktivuje proces regenerácie kolagénových a elastických vlákien, ktoré sú zásadné pre pevnú a pružnú pleť bez vrások.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Čistenie pleti
Kód:  BERPT005
Produktové číslo:  BR-1200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03