Obnoviť stránku

BeautyRelax Emsroller

3,5 2 hodnotení
69,90 €

BeautyRelax Emsroller

BeautyRelax Emsroller je masážny prístroj určený pre všetky typy pleti na posilnenie svalov tváre a dekoltu. Je vybavený 2 technológiami vhodnými na zvýšenie elasticity pokožky, pozdvihnutie povädnutej pleti a na redukciu nerovností. Ošetrenie je neinvazívne, nespôsobuje bolesť ani nepríjemný pocit. Jednou z metód ošetrenia je funkcia EMS elektrických mikropulzov pomocou masážnych valčekov. Tieto elektrické pulzy prestupujú až k tvárovým svalom, kde stimulujú kolagénne a elastické vlákna. Výsledkom je zlepšenie textúry pokožky, zjednotenie farebného tónu a nárastu pružnosti. Pravidelným používaním pleť vyzerá zdravšie a pôsobí mladším dojmom. Ďalšou metódou je vysokofrekvenčná vibračná oscilácia slúžiaca na zlepšenie cirkulácie krvi, a tým aj látkovej výmeny a odvodu škodlivých látok.

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja BeautyRelax Emsroller

  • Slúži na posilnenie svalov tváre a dekoltu
  • Je vybavený 2 technológiami vhodnými na zvýšenie elasticity pokožky
  • Pozdvihuje povädnutú pleť a redukuje nerovnosti
  • Ošetrenie je neinvazívne, nespôsobuje bolesť ani nepríjemný pocit
  • Funguje na princípe elektrických mikropulzov pomocou masážnych valčekov
  • Elektrické pulzy stimulujú kolagénne a elastické vlákna
  • Vysokofrekvenčná vibračná oscilácia slúži na zlepšenie cirkulácie krvi
  • Masážny prístroj BeautyRelax Emsroller je bezdrôtový
  • Ergonomický tvar rukoväti skvele padne do ruky
  • Dostatočne veľký LED displej zobrazuje dôležité údaje
  • Disponuje 6 stupňami intenzity masírovania
  • Napájanie prebieha pomocou integrovanej batérie

Masážny stroj BeautyRelax Emsroller na účinný lifting pleti

Kozmetický masážny stroj BeautyRelax Emsroller radu iLift je účinný nástroj na posilnenie tvárových svalov. Kombinuje inovatívnu funkciu EMS elektrických mikropulzov a intenzívnu vibračnú mikromasáž. Vašu pleť budú rozmaznávať najväčšie masážne valčeky vo svojej kategórii. Zvýšte pružnosť vašej pleti pomocou 3D face liftingu ešte dnes!

EMS pulzná terapia

Kozmetický prístroj BeautyRelax Emsroller využíva EMS – pulznú terapiu, ktorá pomocou masážnych valčekov pri kontakte s pleťou prenáša jemné elektrické pulzy. Výkon a frekvencia elektrických pulzov sú špeciálne upravené tak, aby umožnili ošetrenie tváre. Elektrické pulzy prenikajú cez vrchnú časť pokožky priamo k tvárovým svalom. Kolagénové a elastické vlákna sú mechanicky stimulované. V oblasti tváre docielite zlepšenie textúry pokožky, jej tónu a nárastu elasticity. Pleť má omladený a prežiarený vzhľad.

BeautyRelax Emsroller s vibračnou masážou

Súčasťou kozmetického prístroja BeautyRelax Emsroller je tiež intenzívna vibračná masáž. Masážne valčeky generujú vysokofrekvenčné vibračné oscilácie s kmitmi s frekvenciou  8 000 pulzov/sekundu. Hlavný účinok vibrácií je zlepšenie krvného obehu prostredníctvom stimulácie lymfatického systému tváre. Zlepší sa výrazným spôsobom látková výmena a odvod škodlivých látok. Iba dostatočne prekrvená pleť pôsobí mladým žiarivým dojmom! K zníženiu opuchov v oblasti tváre prispieva aj mechanická 3D masáž pomocou valčekov, ktoré majú špeciálne upravený povrch.

Špeciálne zakrivený povrch masážnych valčekov

Masážne valčeky prístroja BeautyRelax Emsroller  majú špeciálny zakrivený povrch, ktorý je výsledkom zložitých matematických výpočtov. Unikátna konštrukcia umožňuje, aby sa masážne valčeky nachádzali v stálom kontakte s pleťou. Stály kontakt valčekov s pleťou je základný predpoklad na prenos EMS pulzov s maximálnou efektivitou. Valčeky sa nepohybujú elektronicky, ale rotujú pri ručnom pohybe prístroja po tvári. Masážne valčeky majú optimálnu veľkosť. Prenesú elektrické mikropulzy aj do horšie dostupných miest, ale zároveň sú také veľké pre vysokú úroveň pleťového ošetrenia. Použitie prístroja BeautyRelax EMSroller je vhodné pre všetky typy pleti vďaka vysoko ušľachtilej nehrdzavejúcej oceli.

Hlavné prednosti prístroja BeautyRelax Emsroller

  • Špeciálne tvarované valčeky
  • Veľký podsvietený displej
  • Vstavaná nabíjacia Li-Ion batéria
  • Presné dotykové ovládanie
  • Luxusné kovové vyhotovenie

Jednoduché používanie kozmetického prístroja BeautyRelax Emsroller

S prístrojom BeautyRelax EMSroller sa môžete ľahko zamerať na oblasť tváre, krku alebo dekoltu. Tlak valčekov si môžete sami prispôsobiť ručne podľa potreby.

Účinná technológia s masážnym prístrojom BeautyRelax Emsroller

S masážnym prístrojom BeautyRelax EMSroller sa môžete ľahko zamerať na oblasť tváre, krku alebo dekoltu. Napriek tomu, že patrí ošetrenie pleti elektrickými pulzmi medzi veľmi mladú technológiu, pomerne veľmi rýchlo si získala veľkú obľubu v kozmetických salónoch. Táto popularita nevznikla náhodou. Pôsobenie elektrických pulzov prináša skvelý benefit vo forme posilnenia tvárových svalov. Vekom svaly postupne ochabujú. Elektrickou pulznou stimuláciou môžete tento stav postupne zvrátiť. Výkon si môžete jednoducho individuálne nastaviť presne podľa vašich potrieb!


BeautyRelax Emsroller má veľký podsvietený displej

Pri pravidelnom používaní prístroja BeautyRelax Emsroller oceníte veľký displej, ktorý indikuje dôležité parametre nastavených funkcií.

(1) Indikácia stavu batérie

(2) Funkcia EMS

(3) Funkcia vibrácie

(4) Intenzita masáže




Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérií Li-ion dobíjacia
Počet batérií 1 ks
Výdrž batérie 2 h

Typ

Typ Elektrostimulátor

Použitie

Použitie na Tvár

Určenie

Určenie Omladenie pleti, Redukcia vrások, Relaxácia, Uvoľnenie bolesti

Typ masáže

Druh masáže Elektrostimulácia, Vibračná masáž
Počet programov 6

Vlastnosti

Farba Strieborná
Vlastnosti Ergonomický tvar, Displej, Vodoodolný
Funkcie Elektrostimulácia, Vibrácie

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 135 g
Výška 16 cm
Šírka 8,3 cm
Dĺžka/hĺbka 4,8 cm

Umiestnenie

Umiestnenie Na doma

Napájanie

Napájanie Akumulátor, Na batérie

Vlastnosti

Vlastnosti Displej
Počet masážnych programov 6
Použitie Uvoľnenie bolesti
Kód:  BEAMP733
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BR-1340

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01