Obnoviť stránku

ZIAJA Prírodná oliva Krém proti vráskam 30+ 2× 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZIAJA Prírodná oliva Krém proti vráskam 30+ 2× 50 ml

Olivový olej má na pleť blahodárne účinky. V spojení s koenzýmom Q10 a olejom canola navyše zabezpečí antioxidačné účinky, dodá energiu a vitalitu unavenej pokožke a vyhladí drobné vrásky. Všetky tieto zložky nájdete v pleťovom kréme ZIAJA Prírodná oliva, ktorý účinne bojuje proti príznakom starnutia. Krém dodá pokožke hĺbkovú hydratáciu, neutralizuje voľné radikály a zanechá ju sviežu a mladistvú. Zabraňuje tvorbe vrások. Krém ZIAJA Prírodná oliva je určený predovšetkým pre normálnu až suchú pleť.

Kľúčové vlastnosti denného pleťového krému ZIAJA Prírodná oliva 30+

  • Krém ZIAJA Prírodná oliva s obsahom olivového oleja, oleja canola a koenzýmom Q10
  • Účinne predchádza vzniku vrások
  • Vyhladzuje kožu a zanecháva ju pružnú a hydratovanú
  • Chráni pleť pred voľnými radikálmi
  • ZIAJA Prírodná oliva je určená pre normálnu až suchú pleť

Použitie:
Aplikujte raz až dvakrát denne na čistú pleť. Krém je vhodný aj ako podklad pre make-up.
Zloženie:
Aqua (Water), Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Stearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Canola Oil, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Lecithin, Ubiquinone, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Carbomer, BHA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance), Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Amyl Cinnamal, Sodium Hydroxide.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam

Vek

Vek 30+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2241s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04