Obnoviť stránku

ZIAJA Manuka tree Nočný krém 50 ml

4,2 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

ZIAJA Manuka tree Nočný krém 50 ml

Exfoliačný nočný krém ZIAJA Manuka tree je určený pre normálnu až mastnú pleť. Hĺbkovo čistí a odstraňuje odumreté kožné bunky, bez toho, aby pokožku akokoľvek poškodzoval. Vďaka svojim antibakteriálnym účinkom výrazne redukuje všetky nedokonalosti vrátane akné. Upokojuje pleť, vyrovnáva farebný tón, bojuje proti čiernym bodkám a reguluje tvorbu kožného mazu. Krém ZIAJA Manuka tree nemastí a dobre sa vstrebáva.

Kľúčové vlastnosti denného krému ZIAJA Manuka tree

  • Šetrný krém určený pre normálnu až mastnú pleť
  • Redukuje tvorbu kožného mazu
  • Má antibakteriálne účinky a bojuje proti akné
  • Hydratuje pleť bez toho, aby ju mastil
  • Krém ZIAJA obsahuje kyselinu mandľovú

Účinné látky na problematickú pleť

Medzi aktívne látky krému ZIAJA Manuka tree patrí glukonát zinku, ktorý sťahuje rozšírené póry. Ďalej krém obsahuje 3 % kyselinu mandľovú, ktorá odstraňuje odumreté kožné bunky. Extrakt z listov stromu manuka v dennom kréme ZIAJA sprostredkováva antibakteriálne účinky.

Použitie:
Aplikujte večer na čistú pleť.

Zloženie:
Aqua, isohexadecane, cyclopentasiloxane, propylene glycol, mandelic acid, glyceryl stearate, peg-100 stearate, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, cetyl alcohol, panthenol, zinc gluconate, leptospermum scoparium leaf extract, xanthan gum, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, parfum, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, limonene, linalool, citral, eugenol, triethanolamine.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Nočný
Kód:  KSPL2250
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901887029670
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08