Obnoviť stránku

ZIAJA Kozie mlieko Nočný krém 2× 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZIAJA Kozie mlieko Nočný krém 2× 50 ml

Intenzívnu starostlivosť o suchú a zrelú pokožku ponúka nočný krém ZIAJA Kozie mlieko. Intenzívne posilňuje lipidovú vrstvu pokožky a zabraňuje dehydratácii. Pokožka je upokojená, viditeľne pružnejšia a zamatovo hebká. Vyhladzuje jemné vrásky a predchádza ďalším známkam starnutia. Každé ráno sa budete prebúdzať s odpočinutou a žiarivou pleťou. Okrem komplexu zložiek kozieho mlieka obsahuje krém ZIAJA aj vitamín E a vitamín A. Všetky tieto aktívne látky sa postarajú o hydratáciu, regeneráciu a ochranu proti UV žiareniu.

Kľúčové vlastnosti nočného krému ZIAJA Kozie mlieko

  • Intenzívny hydratačný pleťový krém
  • Posilňuje lipidovú vrstvu kože
  • Je vhodný predovšetkým na suchú pleť
  • Regeneruje pokožku vďaka vitamínom a proteínovému komplexu
  • Krém ZIAJA vyhladzuje jemné vrásky

Použitie:
Naneste večer na čistú pleť a vmasírujte krúživými pohybmi.

Zloženie:
Aqua, cetearyl ethylhexanoate, glycerin, diisostearoyl, polyglyceryl-3 dimer dilinoleate, hydrogenated coco-glycerides, tocopheryl acetate, propylene glycol, lactobacillus/milk solids/glycine soja (soybean) oil ferment, cyclodextrin, goat milk extract, retinyl palmitate, cera alba (beeswax), magnesium sulfate, hydrogenated castor oil, sodium benzoate, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, parfum (fragrance), linalool, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, geraniol, eugenol, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, coumarin, limonene.


Zloženie

Aqua, cetearyl ethylhexanoate, glycerin, diisostearoyl, polyglyceryl-3 dimer dilinoleate, hydrogenated coco-glycerides, tocopheryl acetate, propylene glycol, lactobacillus/milk solids/glycine soja (soybean) oil ferment, cyclodextrin, goat milk extract, retinyl palmitate, cera alba (beeswax), magnesium sulfate, hydrogenated castor oil, sodium benzoate, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, parfum (fragrance), linalool, citronellol, hexyl cinnamal, geraniol, eugenol, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, coumarin, limonene.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam

Vek

Vek 20+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2237s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18