Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ZIAJA Kozie mlieko Denný krém 50 ml

4,9 18 hodnotení
4,09 €

ZIAJA Kozie mlieko Denný krém 50 ml

Pleťový krém by mal byť prvou voľbou, ktorú potrebujete, ak chcete pleti dodať rýchlu a intenzívnu starostlivosť. Krém na tvár ZIAJA pre vás bude dokonalý, pokiaľ je vaša pleť suchá. Toto balenie sa dodáva s objemom 50 ml. Pleťový krém môžete používať ako denný.

Významné parametre pleťového krému ZIAJA Kozie mlieko Denný krém 50 ml

  • Pleťový krém použijete na zlepšenie stavu svojej pleti
  • Objem pleťového krému ZIAJA je 50 ml
  • Krém na tvár ZIAJA je správnou voľbou, pokiaľ je vaša pleť suchá
  • Zloženie: S vitamínmi
  • Použitie: denný
  • Hodí sa pre vekovú skupinu: Pre všetky vekové kategórie

Zloženie

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Izononyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 stearát, Glycerín, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii (bambucké maslo), Etylhexyltriazón, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl triazín, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Goat Milk Extract, Lactobacillus / Milk Solids / Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment, Cyklodextrín, Retinyl Palmitate, Hydroxyetyl acrylate / Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyacetofenón, Metylparabén, Parfum (Fragrance), Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Citric Acid.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hydratačný

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi
Kód:  KSPL2266
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901887005490
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01