Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ZIAJA Kakaové maslo Šampón na vlasy 400 ml

4,3 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,49 €

ZIAJA Kakaové maslo Šampón na vlasy 400 ml

Vyhladzujúci šampón ZIAJA Kakaové maslo slúži na častú starostlivosť o poškodené, suché a krepaté vlasy bez lesku. Účinné aktívne látky zlepšujú stav vlasovej štruktúry a obnovujú zdravý vzhľad. Kakaové maslo má vyhladzujúci účinok a spoločne s panthenolom preniká do štruktúry vlasového vlákna, ktorému dodáva toľko potrebnú hydratáciu a ochranu pred nadmerným vysychaním. Na povrchu vlasov vytvorí tenký, ochranný film a navracia tak hebkosť a pružnosť. Šampón ZIAJA vzhľadom na prítomnosť močoviny navyše zmäkčuje pokožku hlavy, zabraňuje svrbeniu a eliminuje tvorbu lupín. Vlasy bez života si zaslúžia rozmaznávať pomocou produktov vlasovej starostlivosti ZIAJA!

Šampón ZIAJA Kakaové maslo a jeho vlastnosti

  • Šampón ZIAJA s obsahom kakaového masla
  • Intenzívne dbá o vlasové vlákno a pokožku hlavy
  • Regeneruje, hydratuje, vyživuje, vyhladzuje a posilňuje
  • Šampón s kakaovým maslom a panthenolom zlepšuje pružnosť vlasov
  • Chráni vlasové vlákno pred nadmerným vysychaním
  • Močovina zabraňuje svrbeniu pokožky a zamedzuje tvorbe lupín
  • Šampón ZIAJA zlepšuje stav vlasov a obnovuje ich vzhľad bez straty farebného tónu
  • Je vhodný pre suché, poškodené vlasy bez lesku

Aplikácia:
Šampón naneste na mokré vlasy a masírujte, kým nezískate bohatú penu. Potom dôkladne opláchnite. V prípade potreby proces opakujte. Pre komplexnú starostlivosť odporúčame použitie vyhladzujúcej masky a výživy s kakaovým maslom.

Zloženie:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco Glucoside, Panthenol, Sodium Cocoabutteramphoacetate, Cocamide DEA, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Parfum (Fragrance), Citric Acid, CI 47005 (D&C Yellow No. 10), CI 16035 (FD&C Red No. 40), CI 42090 (FD&C Blue No. 1).

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Proti lupinám, Hydratácia, Hladký účes, Regenerácia, Proti svrbeniu

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 400 ml
Kód:  KSVL3454
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901887027744
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16