Obnoviť stránku

ZIAJA Kakaové maslo Maska na vlasy 200 ml

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,49 €

ZIAJA Kakaové maslo Maska na vlasy 200 ml

Vyhladzujúca maska ??na vlasy ZIAJA Kakaové maslo s objemom 200 ml vlasy hĺbkovo regeneruje bez zbytočného zaťaženia a vyhladzuje ich narušenú štruktúru. Zamedzuje ich lámaniu a štiepeniu končekov. Dodáva im prirodzený a zdravý vzhľad a zanecháva ich pružné a hladké. Jej bohaté zloženie obsahuje kakaové maslo a provitamín B5 D-panthenol. Prípravok bol dermatologicky a alergiologicky testovaný a je vhodný pre všetky typy vlasov. Doprajte svojim vlasom luxusnú starostlivosť masky na vlasy ZIAJA Kakaové maslo, aby boli zdravé, odolné a pôsobili nádherným dojmom.
Aktívne látky:

  • Kakaové maslo sa stará o vlasy a pokožku hlavy, vyhladzuje a chráni pred nadmerným vysušením.
  • Provitamín B5 (D-panthenol) preniká do štruktúry vlasov už počas umývania a vytvára na ich povrchu tenký flexibilný film. Vlasy zvlhčuje bez ohľadu na počasie a dodáva im hladkosť, pružnosť a odolnosť.

Použitie:
Prípravok aplikujte do vlhkých vlasov, vmasírujte a nechajte pôsobiť po dobu troch až piatich minút. Potom vlasy dôkladne opláchnite. V prípade zničených a rozštiepených končekov masku vmasírujte do končekov vlasov a už neoplachujte.
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov.
Zloženie:
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Polyquaternium-10, Panthenol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Kakaový

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Regenerácia, Rozčesávanie, Posilnenie

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Typ

Typ produktu Maska
Kód:  KSVL3456
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5901887027751
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19