Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ZEW FOR MEN Smooth Barber

5 1 hodnotení

ZEW FOR MEN Smooth Barber

Darčeková kozmetická sada Smooth Barber poľskej značky ZEW FOR MEN ponúka prvotriednu starostlivosť o mužské strnisko. Zahŕňa štetku na holenie, mydlo a balzam na fúzy. Mydlo na fúzy obsahuje drevené uhlie pochádzajúce z pohoria Bieszczady, ktoré zaisťuje vyčistenie pokožky a pôsobí antibakteriálne. Jeho prírodné zloženie tvorí mangové, bambucké, kakaové maslo a betaín, ktorých kombinácia poskytuje mužskej pleti hydratáciu a hebkosť a fúzom dodáva prirodzený lesk. Pravidelným používaním dosiahne vaše strnisko zdravší vzhľad. Mydlo na fúzy ZEW FOR MEN sladko vonia a je vhodné pre všetky typy pokožky, vrátane citlivej. Súčasťou balenia je plátený obal.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady ZEW FOR MEN Smooth Barber

  • Darčeková kozmetická sada Smooth Barber
  • Mydlo ZEW FOR MEN dôkladne umýva fúzy
  • Obsahuje drevené uhlie z pohoria Bieszczady
  • Zaisťuje vyčistenie pokožky a pôsobí antibakteriálne
  • Prírodné zloženie s rastlinným maslom a betaínom
  • Poskytuje mužskej pokožke aj fúzom hydratáciu a zanecháva ju hladkú a prirodzene lesklú
  • Balzam po holení upokojuje pokožku
  • Obsahuje výťažok z huby Chaga, 6 prírodných olejov, extrakty z Aloe Vera, alantoínu a D-panthenolu
  • Dodáva mužskej pokožke hydratáciu a regeneráciu
  • Eliminuje podráždenie a pálenie pleti
  • Oba produkty majú sladkú vôňu
  • Mydlo je vhodné pre všetky typy pleti a balzam aj pre citlivú, normálnu aj zmiešanú pleť
  • Vrátane štetky na holenie z jazvečích štetín

Jedinečná starostlivosť balzamu na fúzy ZEW FOR MEN

Balzam na fúzy ZEW FOR MEN obsahuje výťažok z huby Chaga, ktorá upokojuje pokožku a pôsobí antibakteriálne. Jeho prírodné zloženie tvorí šesť olejov. Ide o kokosový, mandľový, arganový, tekvicový, kaméliový a pupalkový olej, ktorých účinky napomáhajú k hydratácii a regenerácii mužskej pokožky. Balzam ZEW FOR MEN navyše obsahuje extrakty z Aloe Vera, alantoínu a D-panthenolu na upokojenie a elimináciu pálenia a podráždenia pleti po holení. Prípravok krémovej konzistencie sladko vonia a je vhodný pre citlivú, normálnu aj zmiešanú pleť. Súčasťou darčekovej sady Smooth Barber je štetka z jazvečích štetín.

Použitie mydla:
Mydlo navlhčite pod tečúcou vodou a vložte do nádoby na holiace mydlo. Následne mokrú štetkou napeňte a aplikujte na fúzy.

Použitie balzamu:
Naneste balzam na pokožku po oholení a vmasírujte alebo jemne vklepte a nechajte produkt úplne vstrebať do pokožky.

Zloženie mydla:
Glycerin, Aqua/Water, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Oleate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Sodium Laurate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Charcoal Powder, Allantoin, panthenol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Boswellia Serrate Extract, Aloe Barbadensis Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Parfum/Fragrance, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Pentasodium pentetate, Tetrasodium Etidronate.

Zloženie balzamu:
Aqua, Glycerin, Methyl Glucose Sesquistearate, Isohexadecane, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, isopropyl Myristate, Distarch Phosphate, Diheptyl Succinate, Butylene Glycol, Panthenol, Glyceryl Stearate, Allantoin, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Camellia Oleifera (Tea-oil Camellia) Seed Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Lysolecithin, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Menthyl PCA, Ethyl Methane Carboxamide, Charcoal Powder, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Silica, Pullulan, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Citric Acid, Parfum, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy, Na holenie
Kód:  HOL389
Produktové číslo:  5906874538395

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03