Obnoviť stránku

ZEW FOR MEN Lumberjack

5 1 hodnotení

ZEW FOR MEN Lumberjack

Darčeková kozmetická sada Lumberjack poľskej značky ZEW FOR MEN ponúka prvotriednu starostlivosť o mužské strnisko. Obsahuje kefu, mydlo a olej na fúzy. Mydlo na fúzy obsahuje drevené uhlie pochádzajúce z pohoria Bieszczady, ktoré zaisťuje vyčistenie pokožky a pôsobí antibakteriálne. Jeho prírodné zloženie tvorí mangové maslo, ktoré pleť hydratuje a zanecháva ju hladkú. Alantoín zmäkčuje fúzy a chráni pred podráždením. Výťažok z Aloe Vera zabezpečuje regeneráciu a obnovenie ochrannej bariéry. Mydlo na holenie ZEW sladko vonia, predstavuje rýchle a pohodlné holenie a je vhodné pre všetky typy fúzov i pleti. Súčasťou balenia je plátený obal.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady ZEW FOR MEN Lumberjack

  • Darčeková kozmetická sada Lumberjack
  • Mydlo ZEW FOR MEN na dôkladné umytie fúzov
  • S obsahom dreveného uhlia z pohoria Bieszczady
  • Zaisťuje vyčistenie pokožky a pôsobí antibakteriálne
  • Prírodné zloženie s rastlinným maslom a betaínom
  • Poskytuje fúzom aj mužskej pokožke hydratáciu a zanecháva ju hladkú a prirodzene lesklú
  • Mydlo na fúzy sladko vonia a dodáva zdravý vzhľad
  • Olej na fúzy ZEW FOR MEN obsahuje výťažok z huby Chaga
  • Zaisťuje upokojenie pokožky a pôsobí antibakteriálne
  • Má prírodné zloženie s rastlinnými olejmi
  • Olej na fúzy má krémovú konzistenciu
  • Oba produkty sú vhodné pre všetky typy pleti
  • Súčasťou balenia je plátený obal na mydlo a kefu so štetinami z diviaka

Jedinečná starostlivosť oleja na fúzy ZEW FOR MEN

Olej na fúzy ZEW FOR MEN je produkt poľskej značky. Obsahuje výťažok z huby Chaga, ktorá upokojuje pokožku a pôsobí antibakteriálne. Jeho prírodné zloženie tvorí pupalkový, arganový a kaméliový olej, ktoré fúzy vyživujú a hydratujú. Po použití sú fúzy jemné a hebké na dotyk. Prípravok má krémovú konzistenciu, ktorú stačí krátko v rukách zahriať a zmení sa na tekutú. Olej ZEW sladko vonia a je vhodný pre všetky typy pleti. Súčasťou darčekovej sady Lumberjack je aj kefa na fúzy s rukoväťou z bukového dreva. Česaciu časť tvoria diviačie štetiny, ktoré výborne rozčesávajú fúzy, masírujú a prekrvujú pokožku pod nimi a odstraňujú nečistoty a odumretú kožu z fúzov.

Použitie mydla:
Mydlo navlhčite pod tečúcou vodou a napeňte. Naneste na fúzy a potom dôkladne opláchnite.

Použitie oleja:
Naneste olej na prsty alebo do dlane, rozotrite medzi dlaňami a potom vmasírujte do celého objemu fúzov a pokožky.

Zloženie mydla:
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Mangifera indica (Mango) Seed Butter, Charcoal powder, Allantoin, Panthenol, Aloe Barbadensis Extract Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Glyceryl mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Pentasodium Pentate, Tetrasodium Etidronate.

Zloženie oleja:
Ethylhexyl Palmitate, Aqua, Isopropyl myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, isononyl isononanoate, Diheptyl Succinate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Gossypium herbaceum (Cotton) Seed Oil, Inonotus obliquus (Mushroom) Extract, Camellia Oleifera (Tea-oil Camellia) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Ceteareth-25, Charcoal Powder, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Tocopherol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Citric Acid, Parfum, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy, Na holenie
Kód:  HOL388
Produktové číslo:  5906874538388

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13