Obnoviť stránku

ZEW FOR MEN After shave balm 80 ml

9,29 €

ZEW FOR MEN After shave balm 80 ml

Balzam na fúzy ZEW FOR MEN je produkt poľskej značky. Obsahuje výťažok z huby Chaga, ktorá upokojuje pokožku a pôsobí antibakteriálne. Jeho prírodné zloženie tvorí šesť olejov. Ide o kokosový, mandľový, arganový, tekvicový, kaméliový a pupalkový olej, ktorých účinky napomáhajú pri hydratácii a regenerácii mužskej pokožky. Balzam ZEW FOR MEN navyše obsahuje extrakty z Aloe Vera, alantoínu a D-panthenolu na upokojenie a elimináciu pálenia a podráždenia pleti po holení. Prípravok krémovej konzistencie sladko vonia a je vhodný pre citlivú, normálnu aj zmiešanú pleť.

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení ZEW FOR MEN After shave balm 80 ml

  • Balzam po holení ZEW FOR MEN
  • S výťažkom huby Chaga
  • Zaisťuje upokojenie pokožky a pôsobí antibakteriálne
  • Prírodné zloženie so šiestimi olejmi
  • Poskytuje mužskej pokožke hydratáciu a regeneráciu
  • Obsahuje extrakty z Aloe Vera, alantoínu a D-panthenolu
  • Eliminuje podráždenie a pálenie pleti
  • Balzam na fúzy ZEW sladko vonia a má krémovú konzistenciu
  • Je vhodný pre citlivú, normálnu aj zmiešanú pleť

Použitie:
Naneste balzam na pokožku po oholení a vmasírujte alebo jemne vklepte a nechajte produkt úplne vstrebať do pokožky.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Methyl Glucose Sesquistearate, Isohexadecane, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, isopropyl Myristate, Distarch Phosphate, Diheptyl Succinate, Butylene Glycol, Panthenol, Glyceryl Stearate, Allantoin, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Camellia Oleifera (Tea-oil Camellia) Seed Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Lysolecithin, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Menthyl PCA, Ethyl Methane Carboxamide, Charcoal Powder, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Silica, Pullulan, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Citric Acid, Parfum, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 80 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ

Typ Balzam po holení
Kód:  HOL377
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5906874538562

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19