Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ZEPPELIN 76562

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZEPPELIN 76562

Pánske analógové hodinky Zeppelin 76562 nadväzujú svojím štýlom na tradíciu nemeckých vzduchoplavcov. Puzdro hodiniek je z ušľachtilej antikorovej ocele s priehľadnou zadnou stranou. Remienok hodiniek je ručne vyrobený z kože s prešívaním. Vodoodolnosť hodiniek je 5 ATM, čo stačí na sprchovanie a umývanie rúk.

Okrem kvalitného hodinového strojčeka, používajú pre pohon mechanický automat. Hodinky sa naťahujú automaticky iba bežným pohybom ruky. Na čiernom ciferníku môžete vidieť praktickú dátumovku, luminiscenčné ručičky aj slávne logo vzducholodí Zeppelin.

Hlavné prednosti

  • Inšpirované vzducholoďou Zeppelin
  • Mechanický automat = žiadna batéria
  • Precízne nemecké spracovanie
  • Priehľadný zadný kryt
  • Vodoodolnosť 50 metrov

Vzducholode Zeppelin

Vzducholoď LZ 127 Zeppelin patrila k najúspešnejším vzducholodiam vôbec. V rokoch 1900 a 1938 spoločnosť Zeppelin GmbH postavila viac ako 100 vzducholodí v 27 rôznych variantoch. Najväčšia z nich bola postavená v roku 1938 model LZ 129 s dĺžkou 245 metrov so štyrmi dieselovými motormi Daimler s výkonom 4 200 PS.

Vďaka nim mohla vzducholoď dosahovať rýchlosť až 131 km/h a mala dolet 12 000 km. Zvládla cestu z Nemecka do Japonska alebo Severnej či Južnej Ameriky. Prevážala cestujúcich aj náklad.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 42 mm
Farba ciferníka Čierna

Strojček

Strojček Automat

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Koža

Funkcie

Hodinkové funkcie Chronograf

Štýl a dizajn

Štýl Letecké
Kód:  KHO9594
Produktové číslo:  4041338765625
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04