Obnoviť stránku

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP Set 100 ml

5 1 hodnotení
77,90 €

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP Set 100 ml

Štýlových vôní nemá žiadna žena nikdy dosť. Pokiaľ si chcete jedným nákupom zaobstarať viac kozmetiky naraz, siahnite po darčekovej sade YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP Set 100 ml. Francúzska kozmetika zaútočí svojimi podmanivými tónmi na všetky zmysly. Súčasťou sady je toaletná voda 50 ml a telové mlieko 50 ml. Zahaľte svoje telo do opojnej vône YVES SAINT LAURENT a buďte štýlová a bohémska.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP Set 100 ml

  • Darčeková sada Mon Paris poteší každú ženu
  • Obsahuje parfumovanú vodu a telové mlieko
  • Podmanivá vôňa nezostane nepovšimnutá
  • Sada YVES SAINT LAURENT sa hodí pre sebavedomú ženu
  • Opojná vôňa zaútočí na všetky zmysly

EdP YVES SAINT LAURENT Mon Paris (50 ml)

Chceli by ste si zaobstarať parfumovanú vodu, ktorej vôňu si s vami bude vaše okolie spájať? YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP je vôňa ideálna pre ženy. Základným znakom tejto parfumovej vody je prímes chypre, ktorá dodáva silné drevité tóny dubového machu. Parfumovaná voda je obohatená o vedľajšiu vôňu kvetov, pre ktorú je typická aróma konvaliniek, pomarančových kvetov, jazmínu a pod. Medzi pridané vonné zložky patrí tiež bergamot, céder, cyprus (chypre), hruška, jazmín, malina, pačuli, pivonka, pomaranč, vanilka a jahoda. Táto toaletná voda sa hodí na zimné obdobie, ale urobíte s ňou dobrý dojem aj na slávnostnejších akciách.

Hlava: bergamot, hruška, jahoda, malina, pomaranč
Srdce: durman, jazmín sambac, pivonka, pomarančový kvet
Telo: ambroxan, biele pižmo, céder, mach, pačuli, vanilka

Zloženie:
Alcohol, Perfume/Fragrance, Aqua/Water, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Eugenol, Citral, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Benzyl Benzoate,Farnesol, Bht, Ci 17200/Red 33, Ci 60730/Ext. Violet 2. (Fil B196717/1.

Telové mlieko YVES SAINT LAURENT Mon Paris (50 ml)

Hodvábne telové mlieko YVES SAINT LAURENT Mon Paris prispeje k vláčnej a hydratovanej pokožke. Aplikácia telového mlieka je veľmi jednoduchá. Omamná vôňa uchváti každého.

Aplikácia:
Rozotrite po tele a nechajte vstrebať.

Zloženie:
Aqua/Water, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Perfume/Fragrance, Stearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Caprylic / Capric Triglyceride, Brassica Campestris Oleifera Oil/Rapeseed Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter/ Shea Butter, Dimethicone, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Acrylamide/SodiumAcryloyldimethyltaurate Copolymer, Benzyl Salicylate, Caprylyl Glycol, Linalool, Isohexadecane, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Hydroxy, Dimethiconol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Polysorbate 80, Hexyl Cinnamal, Limonene, Myristic Acid, Citronellol, Geraniol, Sorbitan Oleate, Hydroxide Sodium, Citral, Ci 17200/Red 33, Ci 60730 / Ext. Purple 2, Ci19140/Yellow 5, Citric Acid.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Chypre
Vonné zložky Bergamot, Céder, Jahoda, Jazmín, Malina, Pomaranč, Vanilka
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFC1515
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3660732086658

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03