Obnoviť stránku

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP Set

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YVES SAINT LAURENT Mon Paris EdP Set

Yves Saint Laurent predstavuje zvodnú, príťažlivú a oslňujúcu vôňu Mon Paris – esenciu plnú iskrivých tónov, vášne a zmyselnosti. Parfém Mon Paris čerpá inšpiráciu z Paríža. Je odrazom modernej ženy, ktorá je sama sebou, miluje vášeň, dobrodružstvo a Paríž. Nezabudnuteľný ovocno-kvetinový mix prebudí všetky vaše zmysly. Vôňa po šťavnatých malinách a hruške svojej nositeľne dodáva na zmyselnosti a ženskosti. Vôňa je sprevádzaná jemnými pivonkami, jazmínom a durmanom. Základ Mon Paris je postavený na pižmu a pačuli. Vydajte sa na romantickú prechádzku po Paríži – vychutnajte si jedinečné tóny parfumu Yves Saint Laurent Mon Paris každý deň.

.

Kľúčové vlastnosti

  • Ovocno-kvetinový mix prebudí všetky zmysly
  • Zmyselná a rafinovaná vôňa inšpirovaná Parížom
  • Obsahuje jemné a výživné telové mlieko s rovnakou vôňou
  • Má dlhodobú výdrž

S jedinou kvapkou vône sa razom ocitnete v Paríži

Jedinečná, iskrivá a takmer kráľovská vôňa inšpirovaná mestom lásky – Parížom. Je určená všetkým ženám, ktoré chcú byť sami sebou! Hlavu parfému tvoria tóny šťavnatého ovocia, z jeho srdca vychádzajú iskrivé tóny pivoniek, durmanu a pomarančových kvetov a z jeho tela doslova srší ženskosť, rafinovanosť a zmyselnosť vďaka bielemu pižmu, pačuli a cédru. Vôňa má dlhú výdrž, je moderná, mladistvá, vášnivá, sofistikovaná a veľmi nadčasová. Darčeková kazeta obsahuje okrem EDP aj jemné a výživné telové mlieko, ktoré ešte viac umocní zvodnú vôňu. Nechajte sa aj vy inšpirovať mestom lásky, hriechu a romantiky s darčekovou súpravou Yves Saint Laurent Mon Paris, s ktorou to ide naozaj jednoducho!

Hlava parfumu: Bergamot, jahoda, malina, hruška, pomaranč, Calon, mandarínka
Srdce parfumu: Pomarančový kvet, jazmín sambac, durman, pivonka
Telo parfumu: Ambroxan, mach, vanilka, pačuli, céder, biele pižmo

Obsah:
EDP: 30 ml
Telové mlieko: 50 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPPF735b
Produktové číslo:  3614271536426
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02