Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WINNI´S Naturel Sapone Mani Ecoricarica 500 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WINNI´S Naturel Sapone Mani Ecoricarica 500 ml

Tekuté mydlo WINNI'S Naturel Sapone Mani Ecoricarica je určené pre každodennú starostlivosť o vaše ruky. Mydlo je dostatočne šetrné, takže nedráždi pokožku a nenarušuje hydrolipidový film, ktorý chráni pred zápalmi a alergickými reakciami. Produkt bol vyrobený v súlade s prírodou, neobsahuje žiadne dráždivé látky, a navyše obsahuje organické extrakty zo zeleného čaju, brezy a aloe vera. Milovníkov zvierat poteší, že mydlo nebolo testované na zvieratách a má plne recyklovateľný obal. 

Kľúčové vlastnosti tekutého mydla WINNI'S Naturel Sapone Mani Ecoricarica

  • Vhodné pre starostlivosť o pokožku rúk
  • Nedráždi pokožku a bráni jej narušeniu
  • Tekuté mydlo WINNI'S obsahuje extrakty zo zeleného čaju, brezy a aloe vera

Použitie:
Naneste jednu alebo dve dávky mydla podľa potreby, rozotrením vytvorte jemnú penu a následne opláchnite dostatočným množstvom čistej vody.

Zloženie:
Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tetrasodium Glutamate diacetate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aqua, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Betula Alba Leaf Extract, Parfum, Sodium Benzoate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, PCA, Cocamidopropyl Betaín, Potassium SorbateDisodium 2-Sulfolaurate

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 500 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Špecifikácia Prírodné

Typ

Konzistencia Tekuté mydlo
Kód:  MYD125
Produktové číslo:  8002295084033

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16